964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Avis legal

Home/Avis legal
Avis legal 2017-09-15T10:46:17+00:00

L’Ajuntament de Morella mitjançant el domini http://morella.net permet al ciutadà accedir a informació d’interès general del municipi i realitzar gestions a través Internet d’una forma segura i eficaç.

La informació facilitada en l’Ajuntament de Morella és la vigent en el moment de la seva publicació. Això no obstant, l’Organisme no pot garantir la inexistència d’errors ni que el contingut de la informació estigui permanentment actualitzat.

L’Organisme es reserva el dret a realitzar els canvis que cregui convenients sense avís previ, per tal d’actualitzar, corregir, afegir o modificar els continguts de la Seu o del disseny. En tot cas, no es responsabilitza dels continguts que terceres parts incloguin en els hipervincles o enllaços a apartats allotjats en aquesta Seu.

No seran responsabilitat de l’Organisme de Morella els perjudicis o danys que l’usuari pugui patir per la alta de prestació del servei a causa de talls en el subministrament elèctric, d’accés a Internet, així com qualsevol altre fallada tècnica responsabilitat de tercers. De la mateixa manera, no es garanteix l’absència total de virus ni d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en el sistema informàtic o en els fitxers de l’usuari.

El contingut de l’Ajuntament de Morella no pot ser objecte d’explotació, reproducció, distribució, modificació, comunicació pública, cessió o transformació, excepte autorització específica i expressa.

L’Ajuntament de Morella és titular dels dissenys gràfics, informacions i codis que apareixen en l’Ajuntament de Morella http://morella.net, excepte indicació d’una titularitat diferent, i estan protegides per la legislació sobre propietat intel·lectual.