964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Adjudiquen les obres del Centre de Salut de Morella

Home/Notícies/Societat/Adjudiquen les obres del Centre de Salut de Morella

Adjudiquen les obres del Centre de Salut de Morella

El servei sanitari s’ubicarà a l’edifici del CISE durant l’actuació al Centre de Salut, el qual comptarà amb una sala de radiologia que donarà servei a tota la comarca dels Ports

Aquesta obra és molt important, ja que millorarà el servei sanitari i l’accessibilitat a l’edifici

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Publica de la Generalitat Valenciana va adjudicar ahir les obres del Centre de Salut de Morella. Aquesta actuació s’iniciarà en les pròximes setmanes i tindrà un termini de sis mesos, de manera que mentre duren les obres el servei sanitari estarà situat a l’edifici del CISE, just enfront del Centre de Salut.

D’aquesta manera, l’actuació millorarà l’accessibilitat a l’edifici, així com facilitarà el treball del personal sanitari i l’atenció als i les pacients. Cal explicar que el CISE s’ha adaptat per a poder oferir aquest servei, amb la reforma que s’ha realitzat durant les últimes setmanes. A més, l’espai de la Creu Roja que està ubicat a l’Hostal Nou acollirà els serveis d’ambulància, com es va acordar amb el conveni signat entre l’ajuntament de Morella i la Creu Roja.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta actuació és molt important per a millorar tant la tasca del personal del centre, com dels i les pacients”. Així, l’edil ha explicat que “la nova sala de radiologia és una reivindicació històrica de Morella per a evitar llargs desplaçaments per a fer radiografies amb el que això implica per als i les pacients, com perdre dies de treball. No és just que en tota la comarca no es facen radiografies”. Rhamsés ha comentat que “les diferents reformes són necessàries per a optimitzar la tasca dels professionals mèdics del centre”.

El Centre de Salut de Morella està ubicat a l’edifici de l’església de Sant Miquel, per la qual cosa presenta complexitat a l’hora d’abordar reformes, a més, la construcció sanitària és dels anys 80. Aquesta actuació molt necessària pretén fer més operativa la tasca del personal mèdic amb la comunicació de les consultes.

A més, el projecte inclou una sala de radiologia que apropa el servei als ciutadans i ciutadanes de la zona per a no desplaçar-se fins a Vinaròs. L’Hospital de Vinaròs és, fins ara, el centre més pròxim que ofereix aquest servei encara que es troba a prop d’una hora de la ciutat. Morella i la comarca dels Ports té una població de gent gran majoritàriament i reben moltes visites de turistes, a més de tindre una orografia complexa, la qual cosa fa molt necessari cobrir aquest servei i que no es trobe a quasi una hora de trajecte.

2018-11-22T14:32:38+02:00 Novembre 22nd, 2018|Notícies, Societat|