964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Arranca un nou cicle de Cita a Morella

Home/Notícies/Cultura/Arranca un nou cicle de Cita a Morella

Arranca un nou cicle de Cita a Morella

El periodista de Catalunya Ràdio, Nando Zanoguera, ha oferit la xerrada La República Catalana vista des de la frontera… amb humor

Els pròxims dissabtes, 18 i 25 de novembre, es completa el Cita a Morella amb altres temes d’actualitat

Aquesta vesprada ha arrancat un nou cicle de conferències Cita a Morella organitzat per Comunicacions dels Ports amb la xerrada La República Catalana vista des de la frontera… amb humor de Nando Zanoguera, periodista de Catalunya Ràdio. D’aquesta manera, la Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella ha albergat molta gent per escoltar el punt de vista del periodista sobre l’actualitat catalana a través del seu llibre Fora de la Galàxia. Així, ha començat aquest cicle que compren un total de tres conferències amb experts que apropen al públic el seu punt de vista sobre temes d’actualitat.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “Cita a Morella és un format que compta amb personalitats de la política, dels mitjans de comunicació o l’economia que apropen temes d’actualitat al públic general”. L’edil ha afegit que “la conferència d’avui ha mostrat l’actualitat de Catalunya en clau d’humor per a explicar aquest tema d’una manera diferent”. A més, Rocío ha volgut “agrair a Nando Zanoguera la seua participació en aquest cicle de conferències i a Comunicacions dels Ports la seua implicació per tal d’organitzar aquestos i contactar amb personalitats i experts que venen a Morella a explicar diferents matèries”.

Pròxims Cita a Morella

La República Catalana vista des de la frontera… amb humor ha sigut la primera de tres conferències que formen el cicle Cita a Morella. D’aquesta manera, els pròxims dissabtes 18 i 25 de novembre es completa el cicle. Així, El 18 de novembre, Jordi Alberich, Secretari General del Cercle d’Economia de Catalunya, visitarà Morella per a oferir la xerrada Política i Economia en els nostres temps, Catalunya com a Paradigma. Finalment, l’Experta en terrorisme yihadista i portaveu de la Fiscalia de l’Audiència Nacional, Mª Dolores Delgado, parlarà sobre el Terrorisme en els nostres temps. Llibertat i seguretat el dissabte 25 de novembre.

2017-11-12T15:59:31+02:00 Novembre 12th, 2017|Cultura, Notícies|