964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Audiència del President de la Generalitat Valenciana amb l’alcalde de Morella

Home/Notícies/Societat/Audiència del President de la Generalitat Valenciana amb l’alcalde de Morella

Audiència del President de la Generalitat Valenciana amb l’alcalde de Morella

Rhamsés Ripollés ha entregat una vareta de Tornero, símbol de la dansa que representa a la ciutat, al President Ximo Puig

La Generalitat Valenciana dóna el seu suport als gremis organitzadors del 54 Sexenni de Morella

El 54 Sexenni de Morella, declarat Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial, se celebra del 18 al 27 d’agost

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha acudit aquest matí a l’audiència oficial amb el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. D’aquesta manera, la Generalitat ha oferit el seu suport als gremis organitzadors del 54 Sexenni de Morella. A més, Rhamsés ha entregat a Ximo una vareta de Tornero, símbol de la dansa que representa a la ciutat.

Els gremis de la Gent Gran, Llauradors i Ramaders, la Colònia Morellano Catalana, Colònia dels Morellans Absents, Professions, Indústria i Transports, Comerç i Turisme, Arts i Oficis i la Joventut són els encarregats d’organitzar cada dia d’aquesta festa, declarada Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial, la qual se celebra del 18 al 27 d’agost a Morella. El Sexenni de Morella té una importància patrimonial, ja que compta amb danses úniques que sols es poden veure cada sis anys en aquesta celebració en honor a la Mare de Déu de Vallivana.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés ha destacat que “la col·laboració i suport de la Generalitat és molt important per a fer, una volta més, el millor Sexenni de la història”. També ha explicat que “amb ajudes a tots els gremis que organitzen cadascun dels dies es posa en valor el treball i l’esforç que suposa per a tota la ciutadania de Morella aquesta festa tan especial i extraordinària”. Finalment, l’edil ha aprofitat per a “convidar a tota la Comunitat Valenciana al Sexenni de Morella en la qual podran gaudir de les danses i els carrers característics de la festa, així com actuacions musicals i activitats durant els 10 dies de festa major”.

2018-07-27T14:12:34+02:00 Juliol 27th, 2018|Notícies, Societat|