964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Avança el projecte del tram Masia de la Torreta-Morella sud de la nova N-232

Home/Notícies/Societat/Avança el projecte del tram Masia de la Torreta-Morella sud de la nova N-232

Avança el projecte del tram Masia de la Torreta-Morella sud de la nova N-232

A més, les obres des del Pont de la Bota fins a la Torreta continuen a bon ritme

La nova N-232 és molt important per a millorar les comunicacions d’aquesta zona de l’interior

La nova carretera N-232 avança amb l’anunci ahir al Butlletí Oficial de l’Estat de la licitació de la tramitació ambiental i actualització del projecte de traçat i construcció del tram des de la Masia de la Torreta fins a Morella. D’aquesta manera, el nou tram, junt amb el del port de Querol, completa la remodelació de la carretera nacional fins a Morella. El projecte compta amb un pressupost de 239.311,38 euros del Ministeri de Foment i serveix per a millorar les comunicacions entre l’interior i la costa a la província de Castelló.

Així, el regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha comentat que “es tracta d’un pas més per a veure completada la nova N-232” i ha afegit que “aquestes obres haurien d’anar junt amb les del tram del port de Querol per tal de veure la remodelació de la nacional al més prompte possible”. L’edil ha recordat que “es tracta d’un projecte que ja s’havia aprovat anteriorment i ha estat parat durant molt de temps”. A més, Amadeu ha recalcat “la importància d’aquesta carretera per a Morella i l’interior de la província que necessiten tindre millor comunicació amb els nuclis de població més grans”.

Cal recordar que el passat 27 de juny de l’any 2017 es van iniciar les obres del Tram del port de Querol en un acte on va acudir el llavors Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, la Consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el President de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, entre altres autoritats. Tanmateix, en aquest tram s’estan realitzant les obres de construcció dels viaductes per on transcorrerà la nova carretera.

2018-09-14T12:31:06+02:00 Setembre 14th, 2018|Notícies, Societat|