964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

BASES LEGALS CONCURS DE FOTOGRAFIA 54 SEXENNI

Home/Cultura, Festa, Notícies/BASES LEGALS CONCURS DE FOTOGRAFIA 54 SEXENNI

BASES LEGALS CONCURS DE FOTOGRAFIA 54 SEXENNI

 1. Entitat organitzadora i finalitat del present concurs

Aquesta activitat promocional és organitzada per l’Ajuntament de Morella, amb domicili en Carrer Segura Barreda, 28, 12300 de Morella, amb la finalitat de promocionar la Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial, la ciutat de Morella a través de les xarxes socials i realitzar activitats culturals, com ara una exposició.

 

 1. Persones a les quals es dirigeix ​​el concurs

Poden participar en el concurs persones de qualsevol ciutat i procedència.

 

 1. Data del concurs

El present concurs estarà actiu des del dia 4 de setembre de 2018 fins al 31 d’octubre de 2018, ambdós inclosos.

 

 1. Mecànica de participació i selecció

A les xarxes socials de l’Ajuntament de Morella, així com a les pàgines web institucionals, www.morella.net i/o www.morellaturistica.com, s’anunciarà el concurs.

La forma de participació es separa en dos modalitats diferents. Una es tracta del concurs clàssic en què s’enviaran fotos per a la posterior avaluació d’un jurat, i una altra modalitat en xarxes socials. La temàtica del concurs és 54 Sexenni.

Així, per participar a la primera modalitat (concurs clàssic), un mateix participant podrà presentar un màxim de 5 fotografies, i és responsable de l’autoria d’aquestes. Les imatges s’han d’enviar al correu electrònic 54sexenni@gmail.com i indicar el nom, cognoms i adreça del participant. Les fotografies hauran de tenir un pes mínim d’1 megabyte i enviar-se en format jpg, jpeg o tif.

Un cop finalitzat el concurs, els membres del jurat triaran les fotografies guanyadores, així com una selecció d’aquestes per realitzar una exposició en les Sales Gòtiquesde l’ajuntament.

Els participants conservaran l’autoria de les fotografies, però cediran els drets d’utilització a l’Ajuntament de Morella i a Iniciatives Turístiques SL de Morella. Aquestes entitats es comprometen a esmentar a l’autor de la fotografia sempre que la utilitze en les xarxes socials o en qualsevol altra activitat que es derive d’aquest concurs.

El transcurs de la segona modalitat del concurs de fotografia (en xarxes socials) es realitzarà a través d’Instagram. Així, s’han penjar les fotos (el nombre de fotografies és il·limitat en aquesta modalitat) en aquesta xarxa social en els dies establerts en el concurs, utilitzar el hashtag #ElMeuSexenni i esmentar o etiquetar el compte de @morellaturistica. En aquesta modalitat s’establiran dues categories, una per a premiar la fotografia amb més likes i una altra en què els membres del jurat triaran les fotografies guanyadores.

 

 1. Premis

Modalitat clàssica:

 • Primer premi general, a la millor fotografia seleccionada pel jurat. Premi valorat en 200 € Regala Morella.
 • Premis especials valorats en 50 € Regala Morella, cadascun.
  • Premi especial a la millor fotografia categoria dedicada als carrers.
  • Premi especial a la millor fotografia categoria dedicada als Retaules i danses.
  • Premi especial a la millor fotografia categoria dedicada a la Mare de Déu de Vallivana.

Instagram:

 • Foto guanyadora. Premi valorat en 100 € Regala Morella
 • Foto més popular, és a dir, que aconsegueixi més likes. Premi valorat en 50 € Regala Morella.

 

 1. Comunicació del premi

En un termini màxim de 15 dies després d’acabar el concurs es publicaran els guanyadors o guanyadores en les pàgines web esmentades (www.morella.net i/o www.morellaturistica.com) i en els comptes de Facebook, Twitter i Instagram de l’Ajuntament de Morella i Morella Turística. Posteriorment s’indicarà la data i lloc de lliurament de premis.

 

 1. Tractament de les dades personals

Les dades personals facilitades seran incorporades a un fitxer automatitzat, propietat d’Iniciatives Turístiques de Morella. El tractament dels mateixos es realitzarà de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

 

 1. Acceptació de les bases d’aquest concurs

En participar en el concurs i donar les teves dades personals estàs acceptant de forma expressa les anteriors bases del concurs. En cas que desitgi obtenir més informació es pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Morella.

2018-09-03T14:08:28+02:00 Setembre 3rd, 2018|Cultura, Festa, Notícies|