964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Cita a Morella explica la situació a Catalunya amb Jordi Alberich

Home/Cultura, Notícies, Societat/Cita a Morella explica la situació a Catalunya amb Jordi Alberich

Cita a Morella explica la situació a Catalunya amb Jordi Alberich

La conversa entre Jordi Alberich i Josep Martí Gómez ha apropat aquest tema d’actualitat al públic morellà

El dissabte 25 de novembre conclou el cicle de conferències amb Dolores Delgado per a parlar de terrorisme en els nostres temps

La Sala del Justícia de l’ajuntament ha acollit un nou Cita a Morella amb la xerrada Política i economia en els nostres temps, Catalunya com a paradigma. Aquesta ha sigut una conversa entre el Secretari General del Cercle d’Economia de Catalunya, Jordi Alberich, i el periodista morellà, Josep Martí Gómez. Així, la conferencia ha tractat d’apropar la situació a Catalunya al públic general. D’aquesta manera, l’acte pretén explicar aquest tema que ocorre a pocs quilometres de Morella a través de la conversa entre dues persones que el coneixen de prop.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “Cita a Morella és molt important i recull a diferents personalitats que venen a la ciutat a explicar i apropar temes complexos al públic general”. A més, ha comentat que “amb Cita a Morella tenim l’oportunitat d’acollir personalitats i experts del món de la política, l’economia o el periodisme i que ens traslladen el seu punt de vista sobre diferents temes”. Rhamsés ha volgut afegir “Jordi Alberich i Josep Martí Gómez ens han oferit una interessant conversa sobre la situació a Catalunya i els aspectes econòmics i polítics que l’envolten”.

Pròxim Cita a Morella

El dissabte 25 de novembre conclou el cicle de conferències Cita a Morella. Aquesta tercera i última xerrada serà a càrrec de Dolores Delgado, experta en terrorisme yihadista i portaveu de la Fiscalia a l’Audiència Nacional. Així, el títol de la xerrada és Terrorisme en els nostres temps, llibertat i seguretat per tal de donar a conéixer la situació d’aquest en l’actualitat. Així, la conferència tindrà un format de conversa amb el periodista Josep Martí Gómez.

2017-11-19T14:30:27+02:00 Novembre 19th, 2017|Cultura, Notícies, Societat|