964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Comencen els treballs previs de les obres de millora del carrer Alt de Sant Francesc de Morella

Home/Notícies/Societat/Comencen els treballs previs de les obres de millora del carrer Alt de Sant Francesc de Morella

Comencen els treballs previs de les obres de millora del carrer Alt de Sant Francesc de Morella

L’actuació pretén canviar el paviment i millorar les conduccions d’aigua així com les voreres

El consistori s’ha reunit amb els veïns i veïnes del carrer per a explicar les obres i els terminis d’aquestes per a causar les mínimes molèsties possibles

Aquest matí han començat els treballs previs a les obres de millora del carrer Alt de Sant Francesc. Així, aquestos consisteixen a preparar les canalitzacions de l’aigua per a no causar talls de subministrament i començar l’actuació d’ací a poc temps. Aquesta actuació està dins del projecte de l’Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana de Morella i el Pla 135 de la Diputació de Castelló amb un pressupost de 204.420 euros. A més, el consistori ha mantingut una reunió amb els veïns i veïnes d’aquest carrer per explicar les diferents fases i terminis de les obres, així com les molèsties que puguen causar.

Avui l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, han visitat el carrer Alt de Sant Francesc i vist els primers treballs previs a l’actuació. D’aquesta manera, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la millora d’aquest carrer és molt important per a canviar i millorar totes les instal·lacions soterrades que hi ha i condicionar el paviment per a circular”. L’edil ha explicat que “les obres de tot el carrer tenen un pressupost al voltant de 200.000 euros amb ajudes de l’ARRU i del Pla 135”. Rhamsés també ha comentat que “s’habilitaran aparcament a la guarderia per als veïns i veïnes que no podran utilitzar les seues cotxes”.

Les obres del carrer Alt de Sant Francesc començaran amb les diferents connexions de l’aigua per a evitar el tall del subministrament a les vivendes. Així, es milloraran tant les conduccions d’aigua potable com la xarxa de sanejament i clavegueram. Finalment es canviarà el paviment de tot el carrer i les noves voreres.

2019-07-01T15:01:58+02:00 Juliol 1st, 2019|Notícies, Societat|