964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

El 54 Sexenni de Morella comptarà amb un Punt Violeta

Home/Notícies/Societat/El 54 Sexenni de Morella comptarà amb un Punt Violeta

El 54 Sexenni de Morella comptarà amb un Punt Violeta

Aquest tindrà un caràcter preventiu i d’informació dels recursos pertinents en cas d’agressió sexual

Morella comptarà amb un Punt Violeta durant les festes del 54 Sexenni amb caràcter preventiu i amb informació sobre els recursos disponibles en cas d’agressió sexual. A més, s’establirà un protocol d’actuació amb les víctimes, encara que el principal objectiu és informar i previndre perquè no hi haja agressions sexuals a Morella, sobretot en els esdeveniments nocturns.

La regidora d’igualtat, Lola Viñals, ha destacat que “el Punt Violeta és molt important en totes les festivitats o en les quals hi ha aglomeracions de gent i creix el risc d’agressions masclistes”. Així, l’edil ha explicat que “estem treballant en el protocol d’actuació en el cas d’haver-hi agressions, però l’objectiu principal és d’informació i prevenció perquè no es donen”. Lola ha subratllat que “es tracta d’un espai de suport feminista per tal de fer denuncia als comportaments i actituds masclistes i poder crear així respostes a les possibles agressions sexuals  tant individuals com de manera col·lectiva”.

El Punt Violeta a Morella servirà, a més d’informar i sensibilitzar, per a socórrer en cas necessari a les víctimes. Així, s’està treballant per a definir el protocol d’actuació si es produeix alguna agressió segons els recursos disponibles. A més, “el Punt Violeta fa visibles les agressions masclistes que es reiteren als espais festius i que queden impunes” ha finalitzat Lola.

2018-07-13T13:14:17+02:00 Juliol 13th, 2018|Notícies, Societat|