964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

El cor internacional Chorus Angelorum actuarà aquest cap de setmana a Morella

Home/Cultura, Esport, Música, Notícies/El cor internacional Chorus Angelorum actuarà aquest cap de setmana a Morella

El cor internacional Chorus Angelorum actuarà aquest cap de setmana a Morella

Aquest grup va estar fundat per Gavin Carr, un dels directors de cor líders a Europa, a l’any 2007

A més, el diumenge el Morella F. C. i el Vinaròs C. F. disputen un partit benèfic contra el càncer a la Fàbrica Giner

Morella no para amb l’activitat cultural i acull aquest dissabte, 1 de setembre, el concert del cor Chorus Angelorum al Convent de Sant Francesc a les 20.00 hores. Aquest va estar fundat a l’any 2007 per Gavin Carr, un dels directors de cor líders a Europa, el qual ha treballat amb els principals cors del Regne Unit.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “es tracta d’un cor que ha realitzat concerts arreu del món i el rebem a Morella per a escoltar-lo en un emplaçament únic com és el Convent de Sant Francesc”. L’edil ha aprofitat per a “animar a tots i totes a gaudir del concert el dissabte a les 20.00 hores amb aquest grup que compta amb un dels millors directors d’Europa, com és Gavin Carr i que a més és gratuït”.

El cor britànic Chorus Angelorum va ser fundat per Gavin Carr a 2007 per a una actuació benèfica de gala de la Passió de Sant Mateu a l’abadia Bath Abbey al Regne Unit. Gràcies a l’immens èxit d’aquest concert, Gavin va ser convidat a una gira amb el seu cor representant Carmina Burana per al Festival Emília-Romanya a Nàpols, Bolonya, Montepulciano i Llubjana. Chorus Angelorum ha realitzat gires per Xipre, França i Àustria, aquesta és la seva primera visita a Espanya. El cor funciona de diverses maneres, en maneres amateur, semiprofessional i professional.

Futbol contra el càncer

Aquest diumenge, 2 de setembre, el Morella F. C. i el Vinaròs C. F. disputaran un partit solidari a favor de l’Associació Espanyola contra el Càncer a la Fàbrica Giner a les 18.30 hores. D’aquesta manera, el preu de l’entrada serà de cinc euros i anirà destinada íntegrament a aquesta associació.

2018-08-30T13:36:17+02:00 Agost 30th, 2018|Cultura, Esport, Música, Notícies|