964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

El divendres comencen els showcookings de les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports

Home/Notícies, Societat, Turisme/El divendres comencen els showcookings de les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports

El divendres comencen els showcookings de les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports

Aquestes jornades comencen el 25 de gener i s’allarguen fins al 10 de març amb menús i activitats especials al voltant del diamant negre dels Ports

Aquest divendres 25 de gener comencen les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports. Així, els showcookings són les activitats més característiques d’aquestes jornades gastronòmiques, les quals s’allarguen des del 25 de gener fins al 10 de març. En l’actual edició hi haurà fins a sis showcookings de diferents restaurants de la comarca. D’aquesta manera, El Faixero, Pizzeria Lola, l’Escudella, Vinatea, La Taverna del Forn, Casa Roque i Mesón del Pastor realitzaran en directe a la Llotja de l’ajuntament diferents plats elaborats amb trufa.

Cal explicar que el primer showcooking serà aquest divendres a les 20.00 hores, en el qual El Faixero i Pizzeria Lola explicaran com cuinar amb el dimanat negre dels Ports.  Així, cada divendres durant les Jornades de la Trufa, algun dels restaurants participants continuaran oferint diferents receptes amb aquest característic producte de la zona. A més, el dissabte dos de març tindrà lloc un taller de Fruits de la terra a la Llotja de l’ajuntament amb entrada gratuïta.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “la trufa és un producte característic en la comarca dels Ports, el qual dóna un sabor especial. A més es pot utilitzar amb altres productes i fer plats de carn, peix i, inclús, postres”. L’edil ha explicat que “els showcookings són les activitats protagonistes de les Jornades de la Trufa i aquesta edició en compta amb fins a sis on hi ha restaurants de Morella, Vilafranca i Cinctorres”. Finalment, Jorge ha comentat que “els showcookings tenen molta participació en totes les edicions i és una manera de conéixer en directe com tractar la trufa i com incloure-la en diferents receptes, a més de provar el resultat de la seua elaboració al moment”.

Els sis showcookings de les jornades de la trufa

Aquest divendres 25 de gener arranca el primer showcooking de les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports. Aquest tindrà lloc a la Llotja de l’ajuntament a les 20.00 hores a càrrec dels restaurants El Faixero i Pizzeria Lola conjuntament. A més, el dia 2 de febrer el realitzarà l’Escudella, el 8 de febrer el restaurant Vinatea, el 15 de febrer La Taberna del Forn, l’1 de març Casa Roque i el 8 de març el Mesón del Pastor.

2019-01-22T16:05:06+02:00 Gener 22nd, 2019|Notícies, Societat, Turisme|