964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

El Secretari General d’UGT, Pepe Álvarez, inaugura la XII Escola de Joventut Primavera Sindical a Morella

Home/Notícies/Societat/El Secretari General d’UGT, Pepe Álvarez, inaugura la XII Escola de Joventut Primavera Sindical a Morella

El Secretari General d’UGT, Pepe Álvarez, inaugura la XII Escola de Joventut Primavera Sindical a Morella

Aquest congrés compta amb activitats formatives i assemblees així com una visita guiada als tallers del Sexenni

La Llotja de l’ajuntament alberga l’exposició sobre el 30 aniversari UGT-PV

La ciutat de Morella alberga aquest cap de setmana el congrés XII Escola de Joventut Primavera Sindical d’UGT. D’aquesta manera, les Sales Gòtiques de l’ajuntament acolliran activitats com assemblees i conferències durant avui i demà. Així, Morella avui s’ha inaugurat aquest congrés amb la participació del Secretari General d’UGT, Pepe Álvarez, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el Portaveu d’Aposta Jove, Fran García.

A més, abans de començar el congrés, el Secretari General d’UGT ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat de Morella i s’ha interessat per la seua història, així com pel particular edifici de l’ajuntament. També cal destacar que la Llotja alberga l’exposició 30 aniversari UGT-PV.

Rhamsés ha destacat que “el sindicat aposta una volta més per Morella per a celebrar aquest congrés que cada any concentra a desenes de persones a la nostra ciutat”. A més, l’edil ha convidat “tant al Secretari General, com als i les sindicalistes participants en el congrés, a vindre a Morella i conéixer el Sexenni”. Així, Rhamsés ha recordat que “Morella és Ciutat de Congressos i cada volta alberga més esdeveniments i activitats com aquest seminari que ha emplenat les sales gòtiques de l’ajuntament”.

D’altra banda, el Secretari General d’UGT ha explicat “la importància de la joventut i la seua situació dins de les empreses, així com al mateix sindicat”. A més, també ha remarcat la quantitat de mobilitzacions que hi ha en els últims temps per a remarcar la quantitat de desigualtats que cal corregir.

Durant aquesta jornada, a més de les activitats programades del congrés, els sindicalistes han pogut conéixer els tallers dels carrers per al 54 Sexenni. Tanmateix, els i les visitants a la ciutat han vist en directe les diferents tasques que es realitzen per a treballar el paper de seda i confeccionar els tapissos i escultures que decoren els carrers de Morella durant els 10 dies d’aquesta festa que se celebra des del 18 fins al 27 d’agost.

2018-03-23T15:58:19+02:00 Març 23rd, 2018|Notícies, Societat|