964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

El Servei d’Ocupació Local de Morella tramita més de 30 places de treball

Home/Notícies/Societat/El Servei d’Ocupació Local de Morella tramita més de 30 places de treball

El Servei d’Ocupació Local de Morella tramita més de 30 places de treball

Els tallers d’ocupació dels Ports i la Taula del Sènia concentren 20 places per a alumnes

Aquestos llocs necessiten diferents perfils professionals per a treballar durant, mínim, 6 mesos

El Servei d’Ocupació Local de Morella treballa per a tramitar i publicar més de 30 llocs de treball en els pròxims mesos. D’aquesta manera, hi ha diferents ofertes de treball del Taller d’Ocupació dels Ports, del Taller d’Ocupació de la Taula del Sènia, de l’EMCORP i ENCORD i per a l’Ajuntament de Morella per a diferents perfils professionals i amb una duració mínima de 6 mesos. D’aquesta manera, aquest servei és molt important i necessari per a donar a conéixer i ajudar a gestionar les ofertes de treball de la zona.

El tinent d’alcalde, Rafa Pallarés, ha destacat que “es tracta d’un servei que facilita les gestions a aquelles persones que busquen feina i a les organitzacions i empreses que ofereixen llocs de treball”. Així, l’edil ha comentat que “el Servei d’Ocupació Local de Morella és molt important per a tramitar totes les ofertes que arriben i que són d’interés per als ciutadans, tant per a treballar a la ciutat com arreu de la comarca”. Rafa ha volgut “animar totes les persones interessades en demanar més informació a l’ajuntament, ja que hi ha places amb diferents perfils professionals i un total de 34 llocs de treball”. A més, ha aprofitat per a “agrair la tasca que realitzen des d’aquest servei per a fomentar el treball de la nostra zona”.

El taller d’Ocupació dels Ports ha convocat 10 places per a un taller relacionat amb activitats auxiliars a vivers i jardins. Aquest té una duració de 12 mesos i es realitza a Cinctorres, Vilafranca, Morella i Forcall. A més, també hi ha tres llocs de treball per a cobrir les places de director, professor i auxiliar administratiu.

La Taula del Sènia també realitza un taller amb 10 places per a alumnes. Aquest tracta de la realització d’activitats auxiliars de conservació i millora de muntanyes i aprofitaments forestals. A més, també s’han de cobrir les places de director, docent i docent de suport per a aquest taller.

L’ajuntament de Morella ofereix quatre llocs de treball per a la brigada forestal. Aquestos tenen una duració mínima de 6 mesos. A més, els programes EMCORD i EMCORP, per a parats de llarga duració el primer i per a majors de 30 anys el segon, ofereixen un total de 4 llocs de treball amb l’objectiu de reforçar les brigades municipals en tasques de neteja, obres i jardineria amb una duració mínima de 6 mesos.

Les persones interessades poden obtindre més informació a les oficines de l’ajuntament de Morella. També es poden posar en contacte amb el Servei d’Ocupació Local a través del telèfon 964 16 00 34 o al correu electrònic aedlmorella@gmail.com.

2017-10-31T15:01:26+02:00 Octubre 31st, 2017|Notícies, Societat|