964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

El swing s’apodera de Morella

Home/Cultura, Festa, Música, Notícies, Turisme/El swing s’apodera de Morella

El swing s’apodera de Morella

Aquest cap de setmana se celebra el Morella Swing Weekend amb més de 80 persones participants

Aquest matí, el minifestival ha recorregut els principals carrers de Morella i ha oferit una classe a la Plaça Colom

El Morella Swing Weekend que s’està celebrant aquest cap de setmana ha omplit de balls i música els principals carrers de la ciutat. D’aquesta manera, l’associació Swing i Au ha organitzat aquest minifestival de swing per als amants d’aquest estil de ball, el qual ha reunit més de 80 persones a Morella. A més, aquest matí, els i les participants al Morella Swing Weekend han realitzar una classe de Lindi Hop oberta al públic a la Plaça Colom.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “han vingut més de 80 persones a aquest festival de swing a Morella per a realitzar activitats, i omplir la ciutat de música i ball”. A més, l’edil ha comentat que “aquest grup havia vingut altres anys a la ciutat però en aquesta ocasió s’han organitzat per a ser un nombre important de persones”. Finalment, ha explicat que “s’han allotjat a l’alberg de la Fàbrica Giner on han realitzat altres actes com assajos i conferències per als i les assistents”.

El Morella Swing Weekend 2018 consisteix en un cap de setmana de divendres a diumenge, durant el qual s’imparteixen classes de diversos nivells d’especialitats de swing com Lindi Hop, Balboa o Jazz Steps. També s’han organitzat diversos tasters així com dues festes amb música en directe, jams musicals i xerrades durant els tres dies del minifestival.

2018-07-21T14:18:48+02:00 Juliol 21st, 2018|Cultura, Festa, Música, Notícies, Turisme|