964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Els comerços de Morella lluiran el color daurat de Ferrero Rocher per Nadal

Home/Cultura, Festa, Notícies, Societat/Els comerços de Morella lluiran el color daurat de Ferrero Rocher per Nadal

Els comerços de Morella lluiran el color daurat de Ferrero Rocher per Nadal

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca reparteix les boles i catifes per a les entrades dels establiments

El dijous cinc de novembre s’engegaran les llums de Nadal amb una gran festa de suport a la candidatura de la ciutat per a albergar les campanades de Telecinco i Ferrero Rocher

Aquest cap de setmana tindrà lloc l’Asamblea General de Los Pueblos Más Bonitos de España a Puebla de Sanabria

Morella es prepara per al Nadal i que la ciutat tinga el caràcter festiu típic d’aquestes dates. A més, aquest any Morella participa en la campanya nadalenca de Ferrero Rocher, de manera que també mostra la implicació de morellans i morellanes perquè siga la seu de la Fiesta de la luz’ i les campanades de Cap d’Any de Telecinco. Així, els establiments de la ciutat comencen a decorar les seues façanes amb motius del color daurat característic de la marca de bombons.

Així, l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO) reparteixen diferents guarniments entre els establiments perquè tota la ciutat lluïsca d’una manera uniforme. Cal explicar que el dijous cinc de desembre s’engegaran les llums de Nadal en una gran festa de suport a la candidatura de Morella. Així, al pas i ritme de la Perkutada s’encendran les llums, cedides per Electra Energia, dels principals carrers de la ciutat des de Sant Miquel fins al Pla dels Estudis. Aquesta festa es repeteix cada Nadal amb una gran participació de morellanes, morellans i visitants de totes les edats des que Morella va ser el poble de Ferrero Rocher l’any 2015. A més, aquesta acabarà amb un sopar de germanor solidari a càrrec d’ASETMICO, en el qual els fons recaptats es destinen íntegrament al Consell Municipal de la Solidaritat.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “l’encesa de les llums de Nadal compta amb una gran participació i amb la decoració dels establiments es veurà la gran implicació de tots i totes en esta campanya de promoció de la ciutat tan important”. L’edil ha volgut “animar a vindre a la festa d’encesa de les llums i donar l’última empenta perquè Morella siga la seu de les campanades de Cap d’Any de Telecinco”. D’altra banda, la Presidenta d’ASETMICO, Eva Sariñena, ha comentat que “hem decidit que aquest any els motius de la decoració de Nadal dels establiments siga daurada com la marca de bombons i que tota la ciutat respire l’ambient festiu característic del Nadal en cada racó de Morella”.

Asamblea de los Pueblos Más Bonitos de España

Aquest cap de setmana se celebra l’Asamblea General de Los Pueblos Más Bonitos de España a Puebla de Sanabria. D’aquesta manera, les regidores de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, i la de Serveis Turístics, Ana Adell, viatjaran fins a aquesta localitat de Zamora en representació de Morella. Així, en aquesta s’avaluen les accions realitzades per l’associació durant el 2019 i es defineixen les que es portaran a terme durant el 2020.

2019-11-29T15:32:07+02:00 Novembre 29th, 2019|Cultura, Festa, Notícies, Societat|