964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Els xiquets i xiquetes de Morella han proposat millores a les Corts Valencianes

Home/Notícies/Societat/Els xiquets i xiquetes de Morella han proposat millores a les Corts Valencianes

Els xiquets i xiquetes de Morella han proposat millores a les Corts Valencianes

El Consell de la Infància ha traslladat diferents propostes de cara a la nova llei de la infància

Les propostes d’aquestos tracten sobre els més desfavorits, les necessitats de les comarques de l’interior, la participació o l’acolliment familiar entre d’altres

El Consell de la Infància de Morella ha visitat avui les Corts Valencianes per tal de participar al Fòrum Infantil d’Unicef i contribuir de la nova llei de la infància. Així, Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, i Judit García, Regidora d’Educació i Joventut, han acompanyat al Consell per a recolzar-lo i mostrar la importància que té aquest a la localitat. D’aquesta manera, la jornada ha servit per a debatre sobre les preocupacions dels xiquets i xiquetes, fomentar el diàleg i posar en valor el dret a la participació de la infància.

Judit ha destacat que “el Consell de la Infància és molt important i actiu a Morella i trasllada moltes propostes des del punt de vista dels xiquets i xiquetes de la ciutat”. A més, l’edil ha comentat que “aquesta visita serveix per a visualitzar el dret de la participació de la infància i veure les preocupacions que tenen”. Judit ha explicat que “el Consell de la Infància de Morella ha preparat un manifest i ha traslladat diferents propostes en el Fòrum on han participat totes les Ciutats Amigues de la Infància de la Comunitat Valenciana”.

El Consell de Morella ha acudit a aquesta activitat junt als consells d’Alzira, Quart de Poblet, Mislata, Torrent i Sagunt com a Ciutats Amigues de la Infància per UNICEF de la Comunitat Valenciana. Així, totes les localitats han traslladat les propostes i opinions sobre la nova llei de la infància.

El Consell de la Infància està format per diversos xiquets i xiquetes entre sis i 12 anys, l’alcalde de Morella, la regidora de Joventut, dos mestres del col·legi i dos de l’Escola Infantil. Aquest es reuneix periòdicament a Morella per a escoltar i debatre les diferents propostes i millores que els més menuts tenen al voltant de la ciutat. D’aquesta manera, es pretén escoltar i posar en valor les opinions dels xiquets i xiquetes, així com involucrar-los en aquells assumptes que els impliquen.

2017-11-07T15:39:22+02:00 Novembre 7th, 2017|Notícies, Societat|