964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Es publiquen les bases per a les ajudes de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana de Morella

Home/Notícies/Societat/Es publiquen les bases per a les ajudes de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana de Morella

Es publiquen les bases per a les ajudes de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana de Morella

L’ARRU comptarà amb una oficina de gestió i assessorament per a facilitar els tràmits a aquestes subvencions

Aquest matí s’ha realitzat l’elecció del tècnic que administrarà l’oficina de l’ARRU

Avui s’han publicat les bases per a les ajudes de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) de Morella. Aquestes pretenen facilitar als veïns i veïnes la rehabilitació d’habitatges dins del casc urbà de la ciutat. A més, avui s’ha conegut el tècnic que administrarà la nova oficina d’assessorament i gestió de l’ARRU a Morella.

D’aquesta manera, el regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana de Morella és molt important per a impulsar el condicionament i rehabilitació de vivendes dins del casc urbà”. Així, l’edil ha comentat que “avui s’ha realitzat l’elecció del tècnic que administrarà l’oficina de l’ARRU i s’han publicat les bases, per tant, els morellans i morellanes poden sol·licitar aquestes ajudes prompte”. Amadeu ha recordat que “les ajudes de l’ARRU han generat molt d’interés en els darrers mesos, la qual cosa és mostra de la importància d’aquesta oficina i es preveu que es realitzaran diferents obres durant aquest any”.

Hi ha diferents característiques en les actuacions en les vivendes per a poder beneficiar-se de les ajudes de l’ARRU. Així, el projecte impulsa la conservació de la cimentació, estructura o façana de l’edifici. També l’aïllament tèrmic o la millora de l’eficiència energètica, així com la millora d’accessibilitat són altres de les millores subvencionables amb l’ARRU.

2018-01-31T15:36:56+02:00 Gener 30th, 2018|Notícies, Societat|