964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Es reuneix la Taula de Coordinació Psicosocial contra la violència de gènere

Home/Notícies/Societat/Es reuneix la Taula de Coordinació Psicosocial contra la violència de gènere

Es reuneix la Taula de Coordinació Psicosocial contra la violència de gènere

En l’encontre convocat per Subdelegació del Govern s’ha acordat començar a treballar en la redacció d’un protocol municipal d’actuació.

L’ajuntament ha mostrat la seua màxima disposició a col·laborar en qualsevol ajuda i actuació necessària.

 

Aquest divendres ha tingut lloc en l’Ajuntament de Morella una reunió de la Taula de Coordinació Psicosocial contra la violència de gènere. En la reunió han estat presents l’alcalde de la localitat , Rhamsés Ripollés, Paloma Sánchez Hernández,  Cap de la Unitat contra la Violència sobre la Dona de Subdelegació del Govern, a més de representació de la Policia Municipal, Guàrdia Civil, Serveis Socials, Coordinador del Centre de Salut de Morella, Oficina d’Assistència a Víctimes del Delicte, Agent d’Igualtat i EMUME.

En  l’encontre s’han tractat diversos temes sobre les problemàtiques que s’han detectat en el territori relacionades amb la violència contra dones i menors. Així com, s’ha acordat començar a treballar en la redacció d’un Protocol Municipal d’actuació enfront d’aquells casos que puguen sorgir.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha valorat molt positivament aquesta reunió. “La coordinació entre totes les administracions es fonamental per acabar amb aquest greu problema que ens afecta a tota la societat” ha indicat. A més ha declarat que “L’ajuntament de Morella posarà tots els seus recursos disponibles per qualsevol situació en la que puga necessitar la nostra col·laboració, així com en la sensibilització i treball amb els nostres adolescents i infants, particularment, ja que són el present i futur per una societat millor i més igualitària”.

Cal recordar que l’Ajuntament té implantat un Pla d’Igualtat, en el qual, dins de les  línies d’actuació, està el Protocol d’actuació davant la violència de gènere. Destacar també que en les properes setmanes es constituirà, en primera reunió, el Consell Municipal d’Igualtat.

Les denúncies per casos de violència de gènere han augmentat un 20% en el segon trimestre d’aquest any en tot l’Estat i en el que portem d’any han sigut assassinades 42 dones, 7 més que fa un any.

Morella 27 d’octubre de 2017

2017-10-27T15:07:24+02:00 Octubre 27th, 2017|Notícies, Societat|