964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Èxit de participació en les Festes de Xiva

Home/Cultura, Festa, Notícies, Xiva/Èxit de participació en les Festes de Xiva

Èxit de participació en les Festes de Xiva

La germanor dels actes festius ha sigut la protagonista durant tot el cap de setmana

Les Festes de Xiva són en honor a la Mare de Déu del Roser i s’allarguen fins al 15 d’agost

Les Festes de Xiva han començat aquest cap de setmana i s’allargaran fins al 15 d’aquest mes amb una gran quantitat d’activitats per a tots els públics. Així, els parcs infantils, gimcanes, xocolatades, processons, dinars, sopars i balls s’han caracteritzat per la germanor de tot el poble. A més, aquestes festes també contenen activitats culturals com xerrades o cinema durant diversos dies.

La regidora delegada de Xiva, Rocío Querol, ha destacat que “les Festes de Xiva són característiques per la seua intensa activitat i la germanor de tots els actes festius”. L’edil ha explicat que “Xiva és una localitat que multiplica la seua població durant els mesos d’estiu i encara més a l’agost, per la qual cosa les festes són molt participatives amb tots els veïns i veïnes involucrats”. Rocío també ha aprofitat per a “animar a totes i tots a gaudir dels dues que queden de les Festes de Xiva i la intensa activitat fins al 15 d’agost”.

Programació de les Festes de Xiva

Les Festes de Xiva continuen i demà, dilluns 12 d’agost és el dia de l’associació de pensionistes i jubilats Mare de Déu del Roser. Així, la jornada comença amb la Missa en honor a Sant Salvador a les 12.00 hores. A les 14.30 hores, dinar d’aquesta associació i a les 18.30 hores, xerrada i projecció De Xiva a l’Himàlaia a càrrec de Jordi Sebastià.

El dimarts 13 d’agost a les 8.00 hores hi haurà una excursió sociocultural a Tortorsa per als i les membres de l’Associació de pensionistes i jubilats Mare de Déu del Roser. A les 10.00 hores al forn del poble, tallers infantils i a les 22.00 hores, cinema.

El dimecres 14 d’agost a les 8.00 hores eixirà la caminada al Santuari de la Balma pel camí de l’antiga rogativa.  A les 10.00 hores tallers infantils al forn del poble i a les 18.30 hores xerrada Paraules mortes o en desús. Finalment, cinema al forn.

El dijous 15 d’agost és l’últim dia de les Festes de Xiva. A les 10.00 hores hi haurà tallers infantils al forn. A la vesprada, a les 17.00 hores, caminada a l’ermita de la Mare de Déu del Roser. Finalment, al forn hi haurà una xerrada i cinema a les 19.00 hores i a les 22.00 hores.

2019-10-11T13:44:52+02:00 agost 11th, 2019|Cultura, Festa, Notícies, Xiva|