964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Exitosa IV edició de Morella Negra com la Trufa

Home/Notícies/Cultura/Exitosa IV edició de Morella Negra com la Trufa

Exitosa IV edició de Morella Negra com la Trufa

Les activitats programades durant tot el cap de setmana han tingut una important participació

Santiago Díaz ha guanyat el III Premi Tuber Melanosporum a l’escriptor o escriptora novell amb la novel·la Tailón

La IV edició de Morella Negra com la Trufa arriba al seu final de manera exitosa i amb molta participació en les diferents activitats d’aquest cap de setmana. D’aquesta manera, el festival gastro-literari emmarcat dins de les XVI Jornades Gastronòmiques de la Trufa Morella-Els Ports ha comptat amb escriptores, escriptors, periodistes i detectius que han permés al públic endinsar-se en aquest món criminal, debatre sobre aquest gènere literari i parlar sobre diferents temes d’actualitat.

El regidor de Turisme i Comissari de Morella Negra com la Trufa, Jorge García, ha destacat que “Morella Negra ha tingut molta acceptació en aquesta edició i cada any compta amb més gent que ve a escoltar les taules redones així com provar els pinxos elaborats amb trufa”. L’edil ha explicat que “el festival gastro-literari s’ha convertit en una cita marcada al calendari cultural de Morella com una activitat diferent que reuneix dins de Morella a experts i expertes del món de la novel·la negra”. Finalment, l’edil ha volgut “agrair a tots i totes qui han participat en aquestes jornades i esperem que vulguen tornar en la cinquena edició”. A més, ha aprofitat per a “donar l’enhorabona al guanyador del III Premi Tuber Melanosporum, Santiago Díaz per la novel·la Tailón, així com als i les finalistes, ja que el nivell és molt alt i totes les novel·les han agradat al jurat”.

D’aquesta manera es tanca una altra edició de Morella Negra com la Trufa on s’han combinat les taules redones, lectures de poesia, xerrades i presentacions de llibres amb degustacions de pinxos elaborats amb trufa i tast de vins. Un cap de setmana intens i complet en el qual totes i tots han pogut gaudir de la gastronomia característica de Morella i la novel·la negra.

2019-02-25T10:04:06+02:00 Febrer 25th, 2019|Cultura, Notícies|