964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Javier del Pino conversa amb Josep Martí Gómez en un nou Cita a Morella

Home/Cultura, Notícies, Societat/Javier del Pino conversa amb Josep Martí Gómez en un nou Cita a Morella

Javier del Pino conversa amb Josep Martí Gómez en un nou Cita a Morella

El periodista i director del programa A vivir que son dos días de la Cadena Ser ha explicat vivències i anècdotes de la seua carrera

Morella ha acollit un nou Cita a Morella amb la participació de Javier del Pino aquesta vesprada a la Sala del Justícia de l’ajuntament. Aquest ha mantingut una conversa amb Josep Martí Gómez en la qual han parlat sobre la seua carrera professional i les diferents experiències que ha tingut.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat “la importància de la visita de Javier del Pino, ja que és un periodista amb una llarga trajectòria a la Cadena Ser, per la qual cosa podrà explicar i apropar al públic la seua experiència dins del món del periodisme”. L’edil ha explicat que “Cita a Morella és un format que compta amb personalitats de la política, dels mitjans de comunicació o l’economia que apropen temes d’actualitat al públic general, el d’avui es planteja molt interessant i vull animar a tots i totes a vindre i participar”. Finalment, Rocío ha volgut “agrair a Comunicacions dels Ports la seua implicació per a organitzar aquest Cita a Morella amb un personatge tan conegut, així com totes aquestes converses que podem gaudir a Morella durant l’any”. A més, també ha aprofitat per a “agrair a Josep Martí Gómez la seua col·laboració en aquestos actes i aportar la seua experiència amb una llarga trajectòria periodística en diferents mitjans de comunicació”.

Cita Morella és un punt d’encontre, diàleg i debat entre personalitats del periodisme, l’economia o la política que tracten d’aproximar els seus coneixements. D’aquesta manera, Els veïns i veïnes de Morella i els visitants poden gaudir d’interessants debats de gran nivell, personalitats i experts economistes, polítics, empresaris i periodistes que apropen la seua visió sobre diferents temes i donen a conèixer el tema més profundament a la gent.

2018-06-15T18:30:13+02:00 Juny 15th, 2018|Cultura, Notícies, Societat|