964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Julio Carbó rep el premi Patronat de Turisme de Morella 2019

Home/Notícies, Societat, Turisme/Julio Carbó rep el premi Patronat de Turisme de Morella 2019

Julio Carbó rep el premi Patronat de Turisme de Morella 2019

L’acte d’entrega del guardó s’ha realitzat anit aprofitant el showcooking de les XVI Jornades Gastronòmiques de la Trufa

Julio té arrels morellanes i és el cap de fotografia i editor gràfic a El Periódico de Catalunya i ha participat en diferents exposicions, llibres i projectes turístics

El Patronat Municipal de Turisme de Morella ha entregat a Julio Carbó el premi Patronat de Turisme 2019. Aquest està format per l’ajuntament de Morella i l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO), els quals atorguen aquest guardó per posar en valor els atractius de la ciutat i difondre el seu patrimoni cultural, arquitectònic i festiu amb les seues imatges i els diferents projectes en els quals ha participat. L’acte d’entrega del es va realitzar anit durant el showcooking de les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “Julio sempre difon i promociona la ciutat, així com capitaneja diferents projectes culturals sobre Morella tant dins com fora de les muralles”. A més, ha explicat que “participa i col·labora activament amb nosaltres en moltes activitats com exposicions fotogràfiques i publicacions sobre Morella que s’han fet durant molts anys”. L’edil ha explicat que “aquest premi és molt important i posa en valor aquelles persones o entitats que difonen els diferents atractius de Morella i traduir-los en el destí turístic en el qual s’ha convertit la ciutat”.

El premi Patronat de Turisme és molt important a Morella i l’han rebut personalitats i associacions com l’ONCE, el Ministre Josep Borrell, l’escriptor Manolo Vázquez Montalbán o Ferrero Rocher entre d’altres.

Julio Carbó va nàixer a Morella l’any 1964, encara que té arrels familiars a Forcall, Cinctorres, Castellfort i La Mata. A més, és el cap de fotografia i editor gràfic a El Periódico de Catalunya, ha publicat en altres mitjans de comunicació nacionals i internacionals i col·labora com a jurat en diferents certàmens de fotografia com el Visa pour l’image i el Lux. A més, és membre de la Comissió d’Impuls del Pla Nacional de Fotografia de Catalunya i està a la nova associació sense ànim de lucre Catalunya Mirades Solidàries. També ha participat en diferents publicacions sobre Morella o la comarca dels Ports i en exposicions en aquesta zona, així com en diferents projectes turístics.

2019-02-09T10:01:46+02:00 Febrer 9th, 2019|Notícies, Societat, Turisme|