964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

La Fira de Morella rep el premi de Turisme de Radio Castelló-Cadena Ser

Home/Notícies, Societat, Turisme/La Fira de Morella rep el premi de Turisme de Radio Castelló-Cadena Ser

La Fira de Morella rep el premi de Turisme de Radio Castelló-Cadena Ser

La Presidenta de l’Associació Firal, Silvia Ferrer, va recollir el guardó a l’acte celebrat a l’Auditori de Castelló

El premi valora la tasca realitzada per al desenvolupament social i econòmic de la província de Castelló

La Fira de Morella va recollir anit el guardó de Turisme dels Premis de Radio Castelló-Cadena Ser atorgats a l’Auditori i Palau de Congresos de Castelló anit. D’aquesta manera, la presidenta de l’Associació Firal, Silvia Ferrer, va ser l’encarregada de recollir el guardó que té l’objectiu de reconéixer la tasca d’associacions o persones que ajuden al desenvolupament social o econòmic de la província de Castelló. Així, la Fira de Morella, en la seua 761 edició, ha estat reconeguda amb aquest premi. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, va acudir, també, a l’entrega dels premis per tal de recolzar aquesta associació i posar en valor la tasca que realitzen cada any.

Així, l’alcalde de Morella ha destacat que “es tracta d’un premi molt important per a Morella i, sobre tot, per a la Fira, ja que és un dels principals aparadors de tot allò que ofereix la ciutat i un cap de setmana amb molts visitants”. Rhamsés ha comentat que “agraïm el reconeixement de Radio Castelló-Cadena Ser, ja que tant l’Associació Firal com l’ajuntament treballem cada any per a millorar i que la Fira compte amb més expositors i visitants”. L’hedil ha recordat que “la Fira de Morella té més de 760 anys d’història i és una de les més importants i antigues de la Comunitat Valenciana”.

La última edició de la Fira de Morella, la 761, es va celebrar el passat mes de setembre va ser tot un èxit. Durant tot el cap de setmana, Morella va rebre 10.000 persones i més de 100 expositiors, la qual cosa la converteix en un gran aparador per a la ciutat i tota la comarca dels Ports. Cal remarcar que, a més, la Fira de Morella té un caràcter i vocació de futur que reivindica el sector primari com un dels punts més importants de la zona.

2017-11-04T14:04:01+02:00 Novembre 4th, 2017|Notícies, Societat, Turisme|