964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

La Guàrdia Reial desfila pels carrers de Morella

Home/Cultura, Notícies, Societat/La Guàrdia Reial desfila pels carrers de Morella

La Guàrdia Reial desfila pels carrers de Morella

Fins el proper dissabte realitzaran nombroses activitats per donar-se a conèixer a la població.

D’altra banda, aquesta vesprada es celebrarà el plenari ordinari del mes d’abril destacant punts com les millores al Col·legi Verge de Vallivana o la cessió d’espais per a les obres del Centre Salut.

 

Des d’avui dijous fins el proper dissabte, la Guàrdia Reial realitzarà nombroses activitats obertes al públic per donar-se a conèixer a la societat civil. Morella és una de les vora 50 poblacions de la província de Castelló que albergarà aquestos actes en els que es podran veure desfilades militars, simulacres de rescat o diferents xerrades , entre d’altres.

L’alcalde de la ciutat, Rhamsés Ripolles, ha destacat positivament la visita de la Guàrdia Reial a Morella. “És una oportunitat de conèixer la labor d’aquesta unitat militar que són referència en el món de l’escolta i la protecció”. A més ha afegit que “l’Ajuntament ha cedit espais com el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I per a poder pernoctar així com tots el serveis necessaris”. Ha conclòs “animant als ciutadans a que participen en les activitats programades”.

La programació dels actes ha començat aquest matí amb una desfilada de la “Sección Floreada” pels carrers de la ciutat. A continuació hi ha hagut sendes xerrades al col·legi Mare de Déu de Vallivana i a l’IES Els Ports de Morella. Per la vesprada hi haurà un partit de futbol amistós al Camp de la Fàbrica de Giner entre la Guàrdia Reial i jugadors del Morella FC.

Divendres a les 18:30h realitzaran una mostra de “Relevo de la Guardia” a les Torres de Sant Miquel i finalitzaran les activitats el dissabte 21 amb la simulació d’un rescat a les Torres de Sant Miquel, a les 11:00h, i una xerrada sobre la Guàrdia Reial, amb una mostra de motos, a les 19:00h en l’Ajuntament de Morella.

D’altra banda, aquesta vesprada a les 20:30h, tindrà lloc el plenari ordinari corresponent al mes d’abril. En aquest, destaquen els punts de millora del col·legi Mare de Déu de Vallivana, dins del projecte Edificant de la Generalitat Valenciana i la cessió d’espais municipals per a poder executar les millores del Centre de Salut i continuar donar servei als pacients. També s’aprovarà, si escau, diverses modificacions de crèdit per a la Fundació Sexennis de Morella i inversions d’aquest 2018.

A més, s’aprovarà, si escau, la revisió del Padró Municipal en el punt 10 o es donarà compte de la sol·licitud d’ajuda per a camins rurals.

 

 

 

Morella 19 d’abril de 2018

 

2018-04-19T14:33:22+02:00 Abril 19th, 2018|Cultura, Notícies, Societat|