964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Les carrosses de l’Anunci entren a Morella

Home/Cultura, Festa, Notícies, Societat, Turisme/Les carrosses de l’Anunci entren a Morella

Les carrosses de l’Anunci entren a Morella

Les 40 carrosses de l’Anunci han arribat a la ciutat durant el matí i s’exposaran fins al moment de la desfilada

Més de 1.500 persones participen de l’Anunci on es llancen 60 tones de confeti pels principals carrers de Morella

Morella engega l’Anunci amb l’entrada de les carrosses a la ciutat i l’exposició d’aquestes fins a la desfilada del diumenge. Així, des de les 8.00 hores han començat a veure’s a la ciutat aquestos vehicles adornats de forma artesanal amb diferents tècniques de paper plegat. D’aquesta manera, morellanes, morellans i visitants estan submergits en l’Anunci esperant que escoltar el pregó de la pregonera Ariadna Ripollés i la batalla de confeti que caracteritza aquesta festa d’Interés Turístic Nacional.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripolles, ha destacat que “avui podem veure el treball que els diferents grups d’amics han realitzat durant tot l’any on es veu la originalitat i creativitat que han tingut per adornar les carrosses”. A més, l’edil ha comentat que “aquest any ha sigut un récord de carrosses inscrites per a participar de l’Anunci i s’ha habilitat el Pla d’Estudis per tal de que puguen lluir el màxim i facilitar, també, el circuit de visita”. Rhamsés ha dit que “l’Anunci destaca per el color, l’alegria, la festa i el confeti, sobretot el confeti el qual origina una batalla on es llancen més de 60 tones de papers de colors”. Finalment, ha volgut “agrair la participació de tots i convidar a tots aquells que vulguen gaudir d’esta festa a vindre a Morella i participar”.

Cal recordar que Morella espera 40.000 visitants durant tot el cap de setmana els quals es concentren, en la seua majoria, en la jornada de demà. D’aquesta manera, tots poden veure les carrosses exposades durant avui i el matí de demà. Les 40 carrosses estaran exposades a les zones habituals del Placet de l’Església, el convent de Sant Francesc i el Pla d’Estudis, distribuïdes de manera que s’agilitze la desfilada., el circuit de visita puguen lluir el mipar de l’n tingut per adornar les carrosses”

2017-08-26T12:50:07+02:00 Agost 26th, 2017|Cultura, Festa, Notícies, Societat, Turisme|