964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Les millores del Col•legi Mare de Déu de Vallivana començaran aquest 2018

Home/Notícies/Societat/Les millores del Col•legi Mare de Déu de Vallivana començaran aquest 2018

Les millores del Col•legi Mare de Déu de Vallivana començaran aquest 2018

El ple ordinari d’abril va aprovar la delegació de competències sobre el projecte a l’ajuntament de Morella

La redacció del projecte i els estudis geotècnics són les primeres tasques que se realitzaran

El Pla Edificant per a millorar les instal·lacions del Col·legi Mare de Déu de Vallivana de Morella avança en els tràmits i començarà dins d’aquest any 2018. D’aquesta manera, al ple ordinari del mes d’abril, realitzat la setmana passada, es va aprovar la delegació d’aquest projecte a l’ajuntament de Morella, el qual serà el responsable de l’adjudicació d’aquesta actuació. Així, la redacció del projecte o els estudis geotècnics, entre d’altres, són les primeres tasques que es portaran a terme.

Cal recordar que aquest és un pla de la Generalitat Valenciana amb un pressupost d’1.600.000 euros destinats a ampliar aules del recinte i realitzar diferents reformes necessàries a l’edifici. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “és una actuació molt important i necessària per al col·legi. Aquest és un edifici molt complex i presenta dificultats, per tant, compta amb un pressupost ambiciós que contemple les diferents actuacions”. A més, ha explicat que “ens han cedit les competències del projecte a l’ajuntament que es començarà dins d’aquest any amb els estudis tècnics i els primers treballs”.

Així, l’actuació contempla l’ampliació del nombre d’aules, les quals estaran situades al talús de dalt del camp poliesportiu, ja que les instal·lacions actuals són insuficients per albergar les necessitats de professorat i alumnes. D’altra banda, una part molt important d’aquest projecte són les reformes que necessita l’edifici entre les quals destaquen l’accessibilitat, la renovació d’instal·lacions com l’elèctrica, la de dades i la calefacció, així com la millora de mobiliari i aïllament.

Cal recordar que el col·legi Mare de Déu de Vallivana és un edifici particular, el qual va guanyar el Premi Nacional d’Arquitectura l’any 1996. Aquest edifici té problemes des de fa molts anys, de manera que amb aquest projecte es podrà reparar i millorar i augmentar els espais necessaris per al bon funcionament educatiu.

2018-04-23T14:26:50+02:00 Abril 23rd, 2018|Notícies, Societat|