964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

L’Escola d’Estiu dedica l’última setmana a l’Early Music Morella

Home/Cultura, Música, Notícies, Societat/L’Escola d’Estiu dedica l’última setmana a l’Early Music Morella

L’Escola d’Estiu dedica l’última setmana a l’Early Music Morella

Aquesta és l’última setmana d’Escola d’Estiu a Morella que ha comptat amb 80 alumnes durant tot el mes de juliol

És un servei molt important per a la conciliació familiar i laboral a l’estiu durant les primeres setmanes de vacances escolars

L’Escola d’Estiu de Morella engega la seua última setmana i la dedica a realitzar tallers musicals aprofitant la VII Acadèmia i Festival Internacional de Música Medieval i Renaixentista Early Music Morella. D’aquesta manera, l’alumnat podrà conéixer els instruments i la música característica d’aquest festival.

L’escola d’Estiu és un servei que permet conciliar la vida familiar i laboral durant el mes de juliol, en temps de vacances escolars. Així, aquest servei ha tingut tres monitores i ha comtat amb 80 alumnes durant les quatre setmanes que dura. L’alumnat de l’Escola d’Estiu ha realitzat activitats especials com la participació en el Bus de la Llengua.

La regidora d’Educació, Judit García, ha explicat que “enguany organitzem aquesta activitat especial junt amb l’Early Music Morella per a oferir més varietat d’activitats als xiquets i xiquetes de l’Escola d’Estiu”. Així, l’edil ha explicat que “aquest servei ja s’ha consolidat a Morella on enguany hem comptat amb 80 alumnes repartits entre les quatre setmanes de curs” Així, Judit ha destacat que “és un servei molt important perquè les xiquetes i xiquets tinguen activitats i continuen el seu aprenentatge durant els mesos de vacances escolars, així com facilitar la conciliació familiar i laboral dels pares i mares”.

L’Escola d’Estiu està molt consolidada a Morella on tots els anys compta amb desenes d’alumnes que es matriculen per setmanes. D’aquesta manera, el nombre d’alumnes varia cada setmana. Els menuts i menudes s’ho passen molt bé i aprenen, ja que s’organitzen dies temàtics perquè es divertisquen i facen noves activitats. D’altra banda, fa uns anys que s’ha afegit l’Esplai d’Esport i Anglés destinat a un públic major. Aquest servei està consolidant-se cada any i pretén seguir amb l’aprenentatge d’idiomes durant l’estiu i practicar esport durant aquestos mesos de vacances.

2018-07-23T14:26:57+02:00 Juliol 23rd, 2018|Cultura, Música, Notícies, Societat|