964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

L’IES Els Ports, de Morella, tindrà una nova professora de valencià la pròxima setmana

Home/Notícies/Societat/L’IES Els Ports, de Morella, tindrà una nova professora de valencià la pròxima setmana

L’IES Els Ports, de Morella, tindrà una nova professora de valencià la pròxima setmana

Fructífera reunió entre el Director Territorial d’Educació, l’alcalde de la ciutat, l’AMPA i la direcció del centre.

A part de la substitució del professorat també hi haurà un reforç, per recuperar el temps sense docència, per part del professor de l’ EPA, a proposta de l’Ajuntament

La reunió mantinguda avui en l’IES Els Ports de Morella entre el Director Territorial d’Educació, Robert Roig, la direcció del centre, l’AMPA i l’alcalde de la ciutat, Rhamsés Ripollés, s’ha saldat amb bones notícies al trobar una solució per resoldre el problema que mantenia al centre sense professor de valencià des d’ algunes setmanes enrere.

Avui mateix s’ha trobat en la borsa de contractació una professora que tenia els requeriments demanats per optar a la plaça i la voluntat de ocupar-la. Aleshores, si no sorgeix cap inconvenient, la setmana que ve els alumnes del centre comptaran amb una nova professora de valencià.

L’alcalde de la ciutat ha destacat molt positivament la reunió  mantinguda aquest matí a l’IES. “L’objectiu principal era solucionar aquest greu problema que envoltava als estudiants i gràcies a la col·laboració entre totes les parts ho hem aconseguit” També ha afegit que “esperem que aquest cas serveixi per a millorar les diferents sistemes  borses de treball per a què aquests casos no es tornen a reproduir”. Finalment ha agraït a totes les parts implicades l’esforç que han fet per trobar aquesta solució definitiva.

Tant l’AMPA com el Director Territorial d’Educació, la Direcció del Centre i l’Ajuntament han lamentat aquest temps per no trobar professorat.

Des de la Conselleria d’Educació han recordat que aquesta plaça s’ha adjudicat quatre voltes, de les quals tres no tenien la documentació requerida i una no es va presentar. Així com han destacat els més de 180 professors de valencià inscrits en la borsa  desactivats voluntàriament.

D’altra banda, a petició de l’Ajuntament de Morella, els estudiants tindran un reforç de la matèria que l’impartirà el docent de valencià de l’escola d’adults. Així, podran recuperar les hores que han estat sense professor i posar-se al dia, sobretot els estudiants de 2n de Batxillerat per tal de preparar la prova de Selectivitat de la millor forma possible.

 

 

Morella, 20 d’abril de 2018

2018-04-20T15:47:16+02:00 Abril 20th, 2018|Notícies, Societat|