964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

L’Oktober Bands arriba a Morella

Home/Cultura, Festa, Notícies, Societat/L’Oktober Bands arriba a Morella

L’Oktober Bands arriba a Morella

La XXIV Trobada de Bandes Els Ports-Alt Maestrat s’ha celebrat a Morella amb sis associacions musicals participants

L’Espai Firal ha acollit els concerts de cadascuna de les bandes participants durant la vesprada d’avui

Morella rep a sis associacions musicals de les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat a la XXIV Trobada de Bandes. D’aquesta manera, durant la vesprada d’avui, la Banda de Música Santa Quitèria de Tírig, la Unió Musical de Vilafranca, l’Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser, la Unió Musical catinenca de Catí, la Societat Musical Cinctorrana de Cinctorres i l’Associació Musical Mestre Candel de Morella han tocat distintes peces a l’Espai Firal en un concert sota el títol de l’Oktober Bands. Així, el públic ha pogut gaudir de la música que han oferit les bandes participants.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Cultura, Rocío Querol, i el President de l’Associació Musical Mestre Candel, Andrés Felius, han rebut a les sis agrupacions musicals que han realitzat una cercavila des pels principals carrers de la ciutat fins a l’Espai Firal.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat “la germanor que hi ha entre les bandes dels Ports i l’Alt Maestrat que cada any es reuneixen a una localitat per a realitzar aquesta trobada”. L’edil ha afegit que “hem pogut escoltar moltes i diferents peces que mostren el treball i implicació que tenen aquestes bandes amb l’afició a la música”. A més, Rocío ha volgut “felicitar a les sis bandes per el concert que han oferit a l’Espai Firal, on han tocat moltes i diverses peces”. El President de l’Associació Musical Mestre Candel de Morella, Andres Felius, ha aprofitat per “agrair a totes les agrupacions que han acudit a Morella, la seua participació en la trobada per a compartir aquesta afició comú que tenim, la música”.

Festa de germanor a l’Espai Firal de Morella

La XXIV Trobada de Bandes Els Ports-Alt Maestrat és, també, una festa de germanor entre les agrupacions musicals d’ambdues comarques. Així, en acabar el concert de les sis, es realitza un sopar amb totes les bandes participants. A la nit, hi haurà festa amb ball popular i disco-mòbil.

2017-10-07T18:53:29+00:00 octubre 7th, 2017|Cultura, Festa, Notícies, Societat|