964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella acomiada l’any amb una gran festa

Home/Cultura, Festa, Notícies, Societat, Turisme/Morella acomiada l’any amb una gran festa

Morella acomiada l’any amb una gran festa

Orquestra i discomòbil a l’Espai Firal i la tradicional Sant Silvestre morellana són les principals activitats

Morella repeteix per tercer any consecutiu aquesta festa vist l’èxit de les edicions passades

Morella ho té tot enllestit per a acomiadar el 2017 i donar la benvinguda a l’any 2018 amb la gran Festa de Cap d’Any a l’Espai Firal. El pavelló obrirà les portes a les 1.30 hores amb l’actuació de l’orquestra Druida i la macrodiscomòbil Ado García. L’últim dia de l’any és una data molt important a la ciutat a causa de la gran quantitat de visitants que rep. A més, aquest any la festa abraça tot el cap de setmana, per al qual Morella ha previst diferents activitats que complementen l’oferta turística habitual del municipi.

Morella és el punt de trobada de grups d’amics, amigues i visitants, els quals decideixen passar aquesta data junts. Així, els locals del centre urbà s’havien quedat menuts per albergar la multitud de persones que es reuneix a la capital dels Ports. Per tant, es va decidir obrir les portes de l’Espai Firal i acollir a totes les persones que vulguen gaudir de la festa de forma gratuïta.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “la Festa de Cap d’Any a Morella és ja, després de dues edicions, un atractiu més per a omplir el poble de gent durant aquestos dies”. A més, ha comentat que “els anys anteriors ha sigut un èxit, per la qual cosa, hem decidit repetir aquesta fórmula, ja que el pavelló té capacitat per absorbir un nombre de persones major per a donar la benvinguda a l’any 2018, any de Sexenni molt especial per als morellans i morellanes”. Finalment, Rocío ha explicat que “durant tot el cap de setmana hem organitzat activitats per a completar l’oferta turística i cultural de la ciutat amb exposicions i xerrades”.

Morella és un referent com a destí per a celebrar el final de l’any. Cada any l’ocupació a la ciutat és elevada, a més, les reserves a hotels i cases rurals es donen des de fa diversos mesos. Així, aquestos estan quasi al 100% d’ocupació.

Agenda per al cap de setmana

La ciutat ofereix diferents visites i activitats durant el cap de setmana previ al 31 de desembre. Així, morellans, morellanes i visitants poden gaudir de tots els atractius de la ciutat, així com de l’esport o la cultura. El dissabte, 30 de novembre s’ha organitzat una visita guiada per la Ciutat a les 18.00 hores. A continuació, la Sala del Justícia de l’ajuntament acull la xerrada Alpinisme al Kirguistan i Nepal a les 19.30 hores. El diumenge a les 18.00 hores tindrà lloc la Sant Silvestre morellana.

2017-12-29T09:50:00+02:00 Desembre 29th, 2017|Cultura, Festa, Notícies, Societat, Turisme|