964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella aprova el pla estratègic de subvencions municipal

Home/Notícies/Societat/Morella aprova el pla estratègic de subvencions municipal

Morella aprova el pla estratègic de subvencions municipal

Aquest suposa 117.200 euros per a ajudes al tercer món i els convenis de col·laboració amb les associacions i entitats de Morella

L’ajuntament ha previst unes subvencions especials per a la celebració del 54 Sexenni de Morella

L’ajuntament de Morella aprovarà aquesta vesprada al ple ordinari de gener el pla estratègic de subvencions. Aquest document contempla les ajudes municipals a les diferents associacions, col·lectius i entitats que realitzen la seua activitat a la ciutat. D’aquesta manera, Morella destina 117.200 euros entre el suport al tercer món, els convenis de col·laboració municipals amb l’Associació Musical Mestre Candel, els Gaiteros de Morella, la Rondalla de Morella, el Morella FC, Els Ports CF, el Club Bàsket Femení Morella, la batucada Perkutada, la Societat Esportiva Espemo, el Dui Euterpe, la Societat de Caçadors El Maestrazgo, la Creu Roja, la Penya el Bou i Piñofijo.

A més, enguany el consistori ha previst unes subvencions especials per a la celebració del 54 Sexenni i poder portar endavant moltes de les activitats que suposa aquesta festa tan especial i important per a la ciutat.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “l’ajuntament col·laborem amb totes les associacions de manera que Morella puga albergar activitats esportives o culturals amb la implicació d’aquestes entitats”. A més, ha aprofitat per a “agrair el treball que realitzen les associacions durant tot l’any”. D’aquesta manera Rhamsés també ha explicat que “Morella compta amb un característic teixit associatiu que li permet realitzar diferents activitats durant tot l’any juntament amb les associacions locals”. L’edil també ha recalcat que “enguany és un any molt especial per als morellans i morellanes amb la celebració de 54 Sexenni, per la qual cosa hem previst unes subvencions especials per a la celebració de les festes majors de Morella”.

Pel que fa a les ajudes al tercer món, Morella compta amb el Consell Municipal de la Solidaritat per a ajudar a diferents associacions i ONG. Així, la ciutat aporta el 0,7% del pressupost municipal al Consell que s’encarrega de distribuir-lo entre diferents projectes solidaris.

Ple ordinari de Gener

Aquesta vesprada se celebra el ple ordinari del mes de gener a Morella. D’aquesta manera, les diferents àrees municipals plantegen els següents punts per a la seua posterior aprovació. L’Àrea d’Administració i Hisenda pretén aprovar el Pla estratègic de subvencions i el Reconeixement Extrajudicial de Crèdits 01/2018. A més, ha de donar compte de l’aprovació de la tarifa de subministrament d’aigua. Per la seua banda, l’Àrea d’Obres i Serveis ha d’aprovar les bases i convocatòria de les subvencions de l’Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana de Morella. L’àrea de Governació, aprovarà la denominació i numeració dels carrers del polígon industrial Les Casetes i la prolongació del carrer Major de l’Hostal Nou. L’Àrea d’Educació, Cultura i Esport, l’acceptació de la cessió de l’edifici Colomer-Zurita per a activitats del 54 Sexenni, aprovar el conveni sobre aquest edifici amb la Diputació Provincial de Castelló i l’Informe d’Espais Culturals. L’Àrea de Promoció Econòmica, l’Informe d’ajudes de la banda ampla. Finalment, l’Àrea de Benestar Social ha de ratificar l’acord amb la Junta de Govern Local de la concessió de les subvencions del 0,7% i l’adhesió al conveni de víctimes de violència de gènere.

2018-01-25T15:11:18+02:00 Gener 25th, 2018|Notícies, Societat|