964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella augmentarà les places d’aparcament a l’Albereda per a Pasqua

Home/Notícies/Societat/Morella augmentarà les places d’aparcament a l’Albereda per a Pasqua

Morella augmentarà les places d’aparcament a l’Albereda per a Pasqua

El projecte millora el vial de comunicació entre l’IES Els Ports i el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

La zona de l’Albereda de Morella comptarà amb 200 places d’aparcament que amplia el servei a residents i visitants

Les obres de millora de l’aparcament de l’Albereda de Morella i el vial de l’IES continuen a bon ritme. D’aquesta manera, l’ajuntament de Morella preveu que per a les vacances de Pasqua la primera fase d’esta actuació estiga finalitzada i, per tant, que el servei d’aparcament es veja ampliat i que la zona de l’Albereda compte amb més places d’aparcament per a residents i visitants a la ciutat.

Aquest projecte pretén millorar el camí que baixa fins a l’Institut i el poliesportiu així com augmentar les places d’aparcament a l’Albereda de Morella amb 200 més. L’actuació també contempla la millora de places d’aparcament en la zona del pinar del Col·legi Mare de Déu de Vallivana.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “és un projecte molt important perquè la zona de l’Albereda no pot albergar la quantitat de vehicles que arriben, sobretot durant les vacances de Pasqua”. Així, l’edil ha afegit que “tenim previst que les zones d’aparcament estiguen llestes per a enguany a Setmana Santa de manera que s’amplie notablement el nombre de places en l’aparcament més pròxim al nucli històric de la ciutat”. Amadeu ha comentat que “també estem treballant en el camí que baixa fins a l’IES Els Ports i el poliesportiu, de manera que també es millora la comunicació amb aquesta zona de Morella”.

La primera fase del projecte correspon a la consolidació del terreny i la posterior, que es portarà a terme el 2018, acabarà de condicionar aquest camí amb les obres corresponents. Tanmateix, l’augment de les places d’aparcament pretén millorar el servei a morellans i morellanes que utilitzen els serveis situats en aquesta zona, així com acollir als visitants en una zona més pròxima al nucli urbà de la ciutat.

2018-02-26T14:47:04+02:00 Febrer 26th, 2018|Notícies, Societat|