964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella celebra el dia de los Pueblos Más Bonitos de España el diumenge

Home/Festa, Notícies, Turisme/Morella celebra el dia de los Pueblos Más Bonitos de España el diumenge

Morella celebra el dia de los Pueblos Más Bonitos de España el diumenge

El castell, les Torres de Sant Miquel, la Basílica Arxiprestal i el Museu de Dinosaures seran gratuïts durant l’1 d’octubre

A les 12.00 hores comença una visita guiada per la ciutat des de l’oficina de turisme

Morella celebra aquest diumenge, 1 d’octubre, el dia de los Pueblos Más Bonitos de España. Amb motiu d’aquest, ofereix l’entrada gratuïta al castell, a les Torres de Sant Miquel, la Basílica Arxiprestal i el Museu de Dinosaures per tal que tots i totes puguen gaudir del patrimoni i la història de Morella. D’aquesta manera, Morella s’uneix a tots els pobles de l’associació que durant el dia realitzaran diferents actes per a commemorar el seu dia. A més, alguns veïns i veïnes de Morella viatgen aquest cap de setmana a alguns dels pobles de l’associació com Frías, Covarrubia y Calerruega.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “es tracta d’un dia molt important i volem oferir algunes de les activitats que es poden realitzar a la ciutat de manera gratuïta durant aquesta jornada”. L’edil ha comentat que “d’aquesta manera pretenem donar a conéixer el nostre patrimoni i la nostra història a tothom que vulga participar, aquestes estan obertes a tots els públics i creiem que tindran molt bona acceptació, ja que es diumenge”. Jorge també ha assenyalat que “els veïns i veïnes de Morella participaran en els actes preparats en altres localitats de los Pueblos más Bonitos de España, ja que aquesta vesprada ix el viatge que recorrerà aquestes”.

Morella és una de les localitats fundadores de l’associació de los Pueblos más Bonitos de España des que al 2013 es va crear. Aquesta té l’objectiu de treballar junts per a potenciar i impulsar el sector turístic d’aquestes poblacions i posar en valor el seu patrimoni. D’aquesta manera, el dia de los Pueblos más Bonitos de España és un clar exemple de la unió entre tots els municipis membres.

2017-09-29T13:46:47+02:00 Setembre 29th, 2017|Festa, Notícies, Turisme|