964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella esclata amb la festa de l’encesa de l’enllumenat de Nadal

Home/Cultura, Festa, Notícies, Societat, Turisme/Morella esclata amb la festa de l’encesa de l’enllumenat de Nadal

Morella esclata amb la festa de l’encesa de l’enllumenat de Nadal

La batucada Perkutada ha guiat a morellans, morellanes i visitants pels carrers de Morella a mesura que s’engegava la il·luminació nadalenca

Morella ha il·luminat els principals carrers de la ciutat al ritme de la Perkutada. Aquesta nit ha quedat inaugurat l’enllumenat especial del Nadal amb una gran festa on morellanes, morellans i visitants han recorregut els carrers des de Sant Miquel fins a la plaça Colom i després han pogut gaudir d’un sopar popular amb caldo i barbacoa al carrer dels porxes. D’aquesta manera, Morella queda preparada per a rebre aquestes festes tan especials i compta amb un atractiu més perquè els i les visitants s’apropen a gaudir de la ciutat.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “la il·luminació i la Perkutada han aconseguit que Morella entre en calor per a celebrar aquesta festa”. L’edil ha comentat que “l’enllumenat romandrà a la ciutat fins al 7 de gener” i ha recalcat que “el nou disseny abraça més carrers que en edicions anteriors, ja que cada volta s’afegeixen nous elements”. Jorge ha volgut “agrair a Electra del Maestrazgo l’esforç i la implicació que mostren per a patrocinar aquest enllumenat i que Morella lluïsca tot el seu atractiu per a les festes de Nadal”. També ha agraït “a Asetmico la seua participació en aquesta festa amb el sopar de germanor que s’ha celebrat al final de l’acte”.

Aquesta festa va nàixer després que el 2015 Morella fora la guanyadora de la campanya Pueblo Bello y Bueno de Ferrero Rocher. Així, la marca de bombons va il·luminar la ciutat en aquella edició i els anys posteriors s’utilitza aquesta decoració, afegint elements i creant un nou disseny i distribució especial. Tanmateix, enguany s’han incorporat noves llums i s’amplia el nombre de carrers els quals albergaran l’enllumenat de Nadal fins al 7 de gener.

2017-12-01T23:12:37+02:00 Desembre 1st, 2017|Cultura, Festa, Notícies, Societat, Turisme|