964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella i la Mancomunidad Els Ports reben el Premi Cavanilles de Turisme

Home/Notícies, Societat, Turisme/Morella i la Mancomunidad Els Ports reben el Premi Cavanilles de Turisme

Morella i la Mancomunidad Els Ports reben el Premi Cavanilles de Turisme

L’Associació Valenciana de Periodistes i Escriptors Turístics reconeix l’esforç d’aquesta comarca per millorar el seu futur basant-se en el turisme i el desenvolupament sostenible

A més, han aprofitat per a visitar la Fàbrica Giner i veure el desenvolupament de les obres a les naus dels Telers i del Tint

L’Associació Valenciana de Periodisites i Escriptors Turístics (AVPYETUR) ha entregat aquest matí el Premi Cavanilles de Turisme a Morella i la Mancomunitat Els Ports. Aquest guardó reconeix l’esforç dels municipis de la comarca dels Ports per millorar el seu futur basat en el turisme i el desenvolupament sostenible.

Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana ha presidit l’entrega del premi. A més, han estat presents el President d’AVPYETUR, Juan Antonio Calabuig, així com el President de la Mancomunitat Els Ports, Antonio Ripollés, i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, com a representants de les entitats que han rebut el premi.

D’aquesta manera, el President d’AVPYETUR ha explicat els diferents motius pels quals Morella i La Mancomunitat Els Ports reben aquest guardó i ha afegit el seu desig “per a que Morella forme part de la xarxa de ciutats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO”. A continuació, Rhamsés ha agraït “el reconeixement que suposa aquest premi per a Morella i Els Ports pel treball que comporta apostar pel turisme com un dels principals motors econòmics de la nostra zona”. D’altra banda, el President de la Mancomunitat Els Ports també ha agraït aquest premi que posa en valor el projecte dels Ports com a destinació turística.

Visita a la Fàbrica Giner

El Secretari autonòmic, l’alcalde de Morella i el President de la Mancomunitat Els Ports han visitat la Fàbrica Giner on estarà situat el no Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística Fàbrica Giner-Els Ports. Durant aquesta han pogut veure les naus dels Telers i del Tint que estan acabant la seua rehabilitació. A més, les obres del centre començaran d’ací a poc temps. Així, l’alcalde de Morella ha explicat que “el nou Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística és un projecte de futur i innovació, a més de recuperació d’aquest patrimoni industrial tan important que tenim a la comarca que ha estat oblidat durant molt de temps”.

2018-06-08T14:47:08+02:00 Juny 8th, 2018|Notícies, Societat, Turisme|