964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella millora els cementeris del terme municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Home/Cultura, Notícies, Societat/Morella millora els cementeris del terme municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Morella millora els cementeris del terme municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants

La Brigada Municipal ha condicionat els cementeris de Morella, Xiva, Ortells, la Pobleta, Herbeset i la Llèqua

Morella va ampliar l’espai del cementeri amb 72 nínxols nous el passat mes d’abril

Morella ha condicionat els cementeris de tot el terme municipal per tal d’albergar a tota la gent que s’apropa a aquestos durant la festivitat de Tots Sants. D’aquesta manera, la brigada municipal s’ha encarregat durant els últims dies de millorar i adequar els cementeris de Morella, Xiva, Ortells, la Pobleta, Herbeset i la Llèqua que durant aquest dia concentren un elevat nombre de visitants.

Cal recordar que Morella ha realitzat actuacions de millora del cementeri de Morella amb 72 nínxols nous que es van construir el passat mes d’abril. Aquesta actuació va ser necessària perquè el cementeri es quedava sense espai. Així, es va aprofitar l’obra per a arreglar les canalitzacions d’aigua i canviar la fusta de tots els banquets d’aquest emplaçament.

El primer tinent d’alcalde, Rafa Pallarés, ha destacat que “les actuacions que s’han realitzat els darrers dies pretenen mostrar la millor imatge dels nostres cementeris per a aquesta festivitat de Tots Sants, en la qual reben un gran nombre de visites”. L’edil ha comentat que “cal recordar que les actuacions de condicionament dels cementeris es realitza durant tot l’any, però que s’intensifica l’activitat en aquesta jornada, per la qual cosa, també s’ha realitzat més feina”.

És important destacar que fa uns anys també es va restaurar l’ermita del cementeri de Morella. Aquesta actuació va servir per a preservar l’immoble de principis del segle XX.

2017-11-01T11:24:46+02:00 Novembre 1st, 2017|Cultura, Notícies, Societat|