964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella Negra com la Trufa arranca el cap de setmana gastro-literari

Home/Cultura, Notícies, Turisme/Morella Negra com la Trufa arranca el cap de setmana gastro-literari

Morella Negra com la Trufa arranca el cap de setmana gastro-literari

La tercera edició del festival literari compta amb molts escriptors i escriptores de novel·la negra

El Premi Tuber Melanosporum a l’escriptor novell és un dels actes principals d’aquest festival

Morella Negra com la Trufa ha quedat inaugurat per a omplir d’activitats literàries i gastronòmiques aquest cap de setmana. D’aquesta manera, el festival de novel·la negra de Morella compta amb una gran quantitat d’escriptors i escriptores d’aquest característic gènere literari. Així, Les taules de diàleg, xerrades, firmes de llibres i degustacions de pinxos amb trufa omplin un cap de setmana que mescla literatura i gastronomia.

L’acte d’inauguració ha comptat amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el comissari del festival, Jorge García i l’escriptor, Víctor del Árbol. Aquest autor va guanyar el Premi Nadal l’any 2016 i el Prix du Polar Européen 2012.

Morella Negra com la Trufa s’emmarca dins de les XV Jornades de la Trufa i tracta d’omplir d’activitats el cap de setmana relacionant-lo amb la gastronomia i, sobretot, amb el diamant negre com a producte estrella. El regidor de Turisme i comissari del festival, Jorge García, ha destacat “la gran acceptació que va tindre l’edició passada, per això enguany, no sols repetim el festival, sinó que hem ampliat el nombre d’autors”. Així, s’espera molta participació i “que la gent vinga a visitar Morella per a passar uns dies gastro-literaris dins de tots els atractius de la ciutat”.

Entre els actes de Morella Negra com la Trufa cal destacar l’entrega del Premi Tuber Melanosporum a l’escriptor o escriptora novell amb una novel·la escrita entre setembre de l’any 2016 i agost del 2017. Aquest tindrà lloc demà a les 19.00 hores a la Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella.

2018-02-23T23:51:19+02:00 Febrer 23rd, 2018|Cultura, Notícies, Turisme|