964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella Negra com la Trufa es presenta a Barcelona

Home/Cultura, Festa, Notícies, Societat, Turisme/Morella Negra com la Trufa es presenta a Barcelona

Morella Negra com la Trufa es presenta a Barcelona

La llibreria SomNegra ha acollit aquest acte on també han pogut degustar la trufa i vins de la IGP de Castelló

El festival gastro-literari se celebrarà els dies 23, 24 i 25 de febrer a Morella amb multitud d’activitats

El festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa es dóna a conéixer a Barcelona amb la seua presentació a la llibreria SomNegra. D’aquesta manera, ahir, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el periodista, José Martí Gómez, i el comissari del festival, Jorge García, van presentar el programa de Morella Negra amb multitud d’activitats per als amants d’aquest gènere literari. Així, el festival s’emmarca dins de les XV Jornades de la Trufa de Morella per a maridar les taules redones, xerrades i conferències característiques del festival.

A més, l’acte va servir per a explicar les característiques del 54 Sexenni de Morella, que se celebra del 18 al 27 d’agost. Aquestes, són les festes majors de la ciutat, les quals se celebren cada sis anys i són en honor a la Mare de Déu de Vallivana. El Sexenni de Morella està declarat com a festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial.

El regidor de Turisme i Comissari de Morella Negra, Jorge García, ha destacat que “Morella Negra com la Trufa celebra la seua tercera edició, la qual espera repetir l’èxit de les anteriors en totes les activitats programades”. L’edil ha comentat que “aquesta edició també compta amb el premi Tuber Melanosporum a la millor novel·la negra d’autor o autora novell” i ha explicat que “amb aquest Morella vol posar en valor el treball de les persones que comencen en aquest art i animar-los a continuar amb la seua tasca”. Finalment, Jorge ha aprofitat per a “convidar a tots i totes a vindre a Morella per a gaudir de la literatura i la gastronomia, unides en aquest festival”.

La presentació de Morella Negra a Barcelona ha comptat, també, amb una mostra de les degustacions que es realitzen durant el festival. Així, els i les assistents a l’acte han pogut gaudir de plats realitzats amb el diamant negre dels Ports i d’un tast de vins de la IGP de Castelló.

2018-02-10T11:18:36+00:00 febrer 10th, 2018|Cultura, Festa, Notícies, Societat, Turisme|