964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella oferirà el servei d’ajuda a domicili per a persones dependents a través del Centre de Dia

Home/Notícies/Societat/Morella oferirà el servei d’ajuda a domicili per a persones dependents a través del Centre de Dia

Morella oferirà el servei d’ajuda a domicili per a persones dependents a través del Centre de Dia

Aquesta és una mesura necessària a causa de la demanda del servei a la comarca dels Ports

També s’ha creat una borsa de treball per a contractar a les persones que realitzen les tasques d’ajuda a domicili

L’ajuntament de Morella oferirà el servei d’ajuda a domicili per a persones dependents a través del Centre de Dia. Es tracta d’un nou servei necessari a causa de la gran demanda de gent valorada a la comarca per les treballadores socials de la Mancomunitat Els Ports. Cal destacar que el Centre de Dia de Morella fa temps que està homologat per a desenvolupar aquest servei i ara es posa en funcionament, ja que en els pròxims dies fins a tres famílies rebran aquesta ajuda.

La regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, ha destacat que “amb aquestes ajudes a domicili per a persones dependents, la llei de dependència arriba directament a les famílies després de molts anys de reivindicació”. L’edil ha explicat que “l’ajuntament de Morella sempre ha apostat per millorar el benestar de les famílies d’aquesta zona, prova d’això és que el Centre de Dia que ofereix diferents serveis per a millorar la qualitat de vida de les persones”. Malú ha assenyalat que “durant els pròxims dies el servei ja es donarà a tres famílies i s’ampliarà a causa de la demanda que hi ha”. També ha remarcat que “s’ha creat una borsa de treball per a buscar gent que realitze les diferents tasques que comporta l’ampliació del servei”.

El servei d’ajuda a domicili per a persones dependents ja existia a Morella i la comarca dels Ports a través d’una empresa privada. Així, a causa de la demanda d’aquest servei, a partir d’ara s’oferirà també a través del Centre de Dia de Morella. També cal explicar que les valoracions de les persones s’han agilitzat amb les treballadores de la Mancomunitat Els Ports.

Ple Ordinari de setembre

Demà a la vesprada se celebra el Ple Ordinari del mes de setembre a Morella a les 20.00 hores. Així, el primer punt de l’ordre del dia de l’àrea d’hisenda és la dissolució de la Fundació Sexennis. A més, l’aprovació dels encàrrecs a CISE. L’àrea de planificació i millora de la ciutat ha d’aprovar diferents comptes justificatius de les subvencions de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU). L’àrea de seguretat, convivència i civisme ha de nomenar als representants del Fons Valencià de la Solidaritat i de la Xarxa de Biodiversitat. L’àrea d’educació, cultura i esport presentarà l’informe per a la millora de la programació de festes. L’àrea de desenvolupament econòmic, adhesió a camins de dinosaures i l’informe d’acords marc per a contractacions. Finalment, l’àrea de benestar i drets socials. L’informe del nou servei de prestació vinculada servei ajuda a domicili.

2019-09-11T14:46:26+02:00 Setembre 11th, 2019|Notícies, Societat|