964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella participa a l’Assemblea de los Pueblos Más Bonitos de España a Cantavella

Home/Notícies, Societat, Turisme/Morella participa a l’Assemblea de los Pueblos Más Bonitos de España a Cantavella

Morella participa a l’Assemblea de los Pueblos Más Bonitos de España a Cantavella

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Turisme, Jorge García, han acudit a la reunió representant de la ciutat

La zona est de l’associació compta amb municipis d’Aragó, Comunitat valenciana, La Rioja, Navarra i les Illes Balears

Avui els membres de la zona est de l’associació de los Pueblos Más Bonitos de España s’han reunit a Cantavella per tal de posar en comú les diferents accions realitzades durant l’any. Així, Morella, al costat dels altres pobles de la Comunitat Valenciana i els de les comunitats d’Aragó, Navarra, La Rioja i les Illes Balears han participat d’aquesta assemblea. D’aquesta manera, l’assemblea serveix per a valorar l’any i plantejar noves idees per a impulsar el turisme dels municipis membres. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Turisme, Jorge García, han acudit a Cantavella per a representar a la ciutat en aquesta assemblea.

“Los Pueblos Más Bonitos de Espanya es caracteritza per unir esforços amb l’objectiu de promocionar el turisme dels nostres municipis” ha destacat l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. D’aquesta manera, ha recordat que “a través d’aquesta associació posem en valor el patrimoni i activitats de les localitats per tal d’impulsar el turisme com a motor econòmic i frenar el despoblament que sofreixen els pobles menuts”. Rhamsés ha comentat que “l’assemblea ha sigut molt interessant, ja que s’extrauen conclusions de les accions realitzades durant l’any passat i es plantegen noves iniciatives de cara al 2018”, per tant, ha afegit que “és molt positiu realitzar aquestes per a veure els resultats que donen i l’increment turístic que generen”.

L’assemblea dels municipis de la zona est de los Pueblos Más Bonitos de España ha servit per a, també, fer pública la iniciativa de realitzar unes jornades al Senat el dia 16 de novembre. Morella, junt a més pobles de l’associació, participa en esta iniciativa al Senat i formarà part de la mesa organitzada, ja que l’acció pretén donar a conéixer un dels majors problemes que sofreixen els pobles, com és el despoblament i les seues causes. A més, a final d’any està previst realitzar l’assemblea nacional de l’associació per a i realitzar un exercici similar amb les localitats de tot l’estat.

Assemblea Internacional dels Pobles Més Bonics del Món

Cal recordar que Morella i Albarracín, van ser seu conjunta de l’Assemblea dels Pobles Més Bonics del Món el passat mes de juny. Morella va rebre als 71 representants de les delegacions d’Alemanya, Rússia, Xina, Itàlia, França, Bèlgica, Espanya, Japó, Canadà, Palestina i Suïssa durant aquesta jornada on els visitants van conéixer diferents localitats de la zona est de l’associació.

2017-11-03T19:37:29+02:00 Novembre 3rd, 2017|Notícies, Societat, Turisme|