964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella, reconeguda com a integrant de la XarxaSalut

Home/Notícies/Societat/Morella, reconeguda com a integrant de la XarxaSalut

Morella, reconeguda com a integrant de la XarxaSalut

La Jana ha acollit un acte per a reconéixer els 18 municipis adherits al Pla de Salut de la Comunitat Valenciana

Aquest matí han lliurat els diplomes de reconeixement als 18 municipis del Departament de Salut de Vinaròs que s’han adherit al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana i a la Xarxa de Municipis per la Salut de la Comunitat Valenciana Xarxa Salut. Així, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, i el metge del Centre de Salut de Morella, Nel·lo Monfort, han participat com a representants de Morella en aquest acte realitzat a La Jana.

A més, en aquest lliurament de diplomes han participat el Director Territorial de Sanitat Universal i Salut Pública de Castelló, Edelmiro Sebastián, la Subdirectora General de Promoció de la Salut i Prevenció, Inmaculada Clemente, i la Directora de Salut Pública de Benicarló, Elvira Mensat. Així, Malú ha explicat que “és un reconeixement molt important per tots els tallers i activitats que es porten a terme en aquestes poblacions per donar a conéixer diferents infermetats i millorar la vida de qui les pateixen”. L’edil també ha comentat que “les comarques dels Ports i el Maestrat estan molt sensibilitzades amb aquest tema, el qual es reflecteix en els 18 municipis del nord de Castelló adherits a la iniciativa XarxaSalut”. Finalment, ha destacat que “a Morella hi ha una coordinació continuada amb el Centre de Salut per a dur a terme aquestes i altres iniciatives que milloren el servei sanitari i l’atenció als i les pacients”.

El Centre de Salut i l’ajuntament de Morella han realitzat diferents tallers des que el municipi s’ha unit a la iniciativa XarxaSalut. Així, s’ha realitzat un taller comarcal de drogodependència, així com diferents tallers de Pacient Actiu relacionats amb diferents malalties com la diabetis. A més, està previst un taller sobre salut mental per al mes de febrer. Cal explicar que ambdues institucions també treballen juntes en diferents campanyes de prevenció com són les del càncer de mama o el de còlon.

2019-01-21T14:47:51+02:00 Gener 21st, 2019|Notícies, Societat|