964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Morella s’adhereix a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible

Home/Notícies/Societat/Morella s’adhereix a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible

Morella s’adhereix a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible

Aquest matí han signat el conveni de col·laboració amb el director general de Cooperació i Solidaritat de la GVA

A més, han mantingut una reunió en la qual han participat el director, l’alcalde de Morella, la regidora de Cooperació i membres del Consell Municipal de la Solidaritat

Morella s’ha unit als 16 municipis valencians que formen l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible amb la de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. D’aquesta manera, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, han signat el conveni de col·laboració amb el qual es comprometen a sensibilitzar a la societat sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 2015.

L’alcalde de Morella ha destacat que “aquest projecte és molt important per a sensibilitzar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible i construir un món millor per a les persones”. A més, ha comentat que “la nostra ciutat està compromesa amb la sostenibilitat, la solidaritat i la sostenibilitat des de fa temps i amb aquest conveni tractem de treballar tots junts per a conscienciar a la societat valenciana”. Rhamsés també ha agraït “al Consell de la Solidaritat la seua assistència a la signatura del conveni, i a la posterior reunió per a conéixer amb més profunditat aquest projecte”.

Cal destacar que Morella és una ciutat compromesa i activa, la qual treballa per a aconseguir els diferents objectius amb molts projectes. Així, a través del Consell de la Solidaritat, Morella col·labora amb les ajudes del 0,7% destinades a projectes i accions d’ONG, així com l’adhesió a diferents campanyes com la recollida de roba, aliments o joguets a Morella.

En finalitzar la signatura, el director general de Cooperació i Solidaritat, l’alcalde de Morella i la regidora de Cooperació, Malú Blasco, han mantingut una reunió amb el Consell Municipal de la Solidaritat per tal de donar-los a conéixer el projecte amb més profunditat i començar el treball de sensibilització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que marca.

Així, Morella ha rebut uns roll-up on s’exposen els diferents objectius amb un codi QR per a cadascun. Aquestos tracten d’apropar vídeos explicatius de cada objectiu i sensibilitzar sobre els objectius.

2018-02-02T15:31:42+00:00 febrer 2nd, 2018|Notícies, Societat|