964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Neva a Morella durant tot el matí

Home/Notícies/Societat/Neva a Morella durant tot el matí

Neva a Morella durant tot el matí

La inauguració de les XV Jornades de la Trufa s’ha ajornat fins al proper dijous a causa de la nevada

Aquesta nevada és molt beneficiosa per als aqüífers de la zona que estaven patint una greu sequera

Morella s’ha despertat nevant i no ha parat fins al migdia. Així, la neu ha sigut la protagonista de la jornada, la qual ha provocat que els ports de Torremiró, Querol i Ares s’hagen tancat al trànsit en alguns moments o fer l’ús de cadenes obligatori. A més, la inauguració de les XV Jornades de la Trufa s’ha ajornat fins al dijous vinent, 1 de febrer. D’altra banda, els aqüífers de la zona s’han vist beneficiats per aquesta nevada, ja que la sequera estava castigant greument als Ports.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta nevada compta amb beneficis per als aqüífers de la zona i ajuda a pal·liar la greu sequera que estàvem patint a Morella i els seus voltants”. L’edil també ha comentat que “les Jornades de la Trufa que tenien prevista la inauguració aquesta vesprada, veuen aquest acte ajornat fins al dijous a causa de la nevada”. A més, Rhamsés ha demanat “molta precaució i no circular amb vehicles si no és necessari”. Finalment, ha volgut “agrair els treballs de la brigada i la policia local per a normalitzar el transcurs de la jornada a la ciutat”.

A hores d’ara els ports de Torremiró i Ares estan tancats al trànsit i pel port de Querol es pot circular amb precaució. A l’interior del casc urbà de Morella s’ha treballat durant tot el matí per a netejar la neu dels carrers, encara així, es recomana no circular amb vehicles si no és necessari.

2018-01-26T16:23:21+02:00 gener 26th, 2018|Notícies, Societat|