964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

S’adequa el CISE per poder albergar temporalment els serveis sanitaris

Home/Notícies/Societat/S’adequa el CISE per poder albergar temporalment els serveis sanitaris

S’adequa el CISE per poder albergar temporalment els serveis sanitaris

L’edifici municipal del CISE albergarà provisionalment els serveis mèdics fins la finalització de les obres del centre de salut.

Una de les principals millores que es realitzaran al centre serà el poder comptar amb un servei de radiologia.

Aquestos dies s’estan portant a càrrec les obres de condicionament a  l’edifici del CISE per tal d’albergar els serveis mèdics provisionalment. S’està treballant en l’adaptació d’ algunes de les sales de l’edifici per poder donar totes les facilitats al personal mèdic, i així puguen realitzar la seua feina de la millor forma possible.

La regidora de sanitat, Malú Blasco, i el regidor d’obres i serveis, Amadeu Bordàs, han visitat l’obra per conèixer de primera mà l’evolució dels treballs que s’estan realitzant.

Malú Blasco, ha valorat molt positivament que “només acaben estos treballs de condicionament i l’edifici estiga adaptat, començaran els treballs al centre, que tindran una durada d’execució de sis mesos”.  La regidora també ha destacat la col·laboració amb la Creu Roja, ja que, temporalment, les ambulàncies estaran situades al seu edifici al Barri de l’Hostal Nou. Blasco ha conclòs afirmant que “ha sigut una reivindicació històrica que els morellans i morellanes poguérem comptar amb serveis, com el de radiologia principalment, i que en poc temps serà una realitat”.

Per la seua banda, Bordàs, ha comentat que “vam estar estudiant vàries opcions, però per comoditat dels veïns i veïnes creem que esta és la millor”.

A més, el regidor d’obres ha explicat que “els treballs consisteixen en buidar totes les oficines i adaptar els espais per fer les consultes”. També ha afegit que “vam estar valorant fer-les abans del sexenni, però no volíem que afectara al servei en estes dates tan assenyalades”.

Algunes de les diferents millores que es duran a terme en el centre de salut seran la dotació d’un servei de radiologia, s’ampliaran els serveis d’infermeria, així com es crearà una sala específica d’urgències i s’habilitaran noves zones de treball per a especialistes, entre d’altres.

 

 

Morella, 19 de setembre de 2018

2018-09-19T14:13:34+02:00 Setembre 19th, 2018|Notícies, Societat|