964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

S’inicia l’última fase de les obres al Camí de la Canà

Home/Notícies/Societat/S’inicia l’última fase de les obres al Camí de la Canà

S’inicia l’última fase de les obres al Camí de la Canà

El Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat visita les obres que s’estan realitzant a la zona

S’executa l’ultima fase de les obres tal i com es va comprometre la Conselleria.

El Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, va visitar ahir per la vesprada, acompanyat dels alcaldes de Castellfort, Forcall Cinctorres i Morella,les obres que s’estan portant a càrrec en el Camí de la Canà en la seua última fase del projecte d’adequació. Aquesta via de comunicació que vertebra la comarca dels Ports que sofria una permanent desatenció per part de les institucions veu com es porten a cap els últims treballs a la zona tal i com es va comprometre la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració, Maria José Salvador, en 2015.
L’alcalde de la ciutat de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta remodelació era justa i necessària per a la vertebració de la nostra comarca”. A més, ha apuntat que “era inadmissible que en tants anys no es tingués en compte la importància que tenia aquest vial per als veïns dels Ports.

D’altra banda des de l’Ajuntament de Morella es sol·licitarà tant a la Diputació de Castelló com a la Generalitat Valenciana que es trobe una solució respecte a la titularitat de la mateixa. Ripollés ha assegurat que “no és possible que els quatre municipis pels que passa el vial tinguem que fer-nos càrrec d’aquest quan hauria de ser un vial de la Diputació”.
Morella, 20 d’octubre de 2017

2017-10-20T08:33:02+02:00 Octubre 20th, 2017|Notícies, Societat|