964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Torna Cita a Morella amb l’escriptor Javier Sierra

Home/Notícies/Cultura/Torna Cita a Morella amb l’escriptor Javier Sierra

Torna Cita a Morella amb l’escriptor Javier Sierra

Aquest mantindrà una conversa amb el també escriptor i periodista, Víctor Amela, el dissabte 28 de juliol

L’acte servirà per a donar a conéixer el seu últim llibre, El fuego invisible, guardonat amb el Premi Planeta 2017

Javier Sierra mantindrà una conversa amb Víctor Amela en una nova edició de Cita a Morella el 28 de juliol a les 12.30 hores a la Sala del Justícia de l’ajuntament de la ciutat. L’acte donarà a conéixer al públic local l’última novel·la de Javier Sierra, El fuego invisible, la qual va estar premiada amb el Premi Planeta 2017. A més, l’autor té arrels morellanes, ja que sa mare era de Morella.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “gràcies a Cita a Morella comptarem amb Javier Sierra, un dels autors més coneguts a Espanya i amb més prestigi en l’àmbit nacional i internacional”. L’edil ha explicat que “Cita a Morella és un format que compta amb personalitats de la política, dels mitjans de comunicació o l’economia que apropen temes d’actualitat al públic general, així, vull animar a tots i totes a vindre i participar”. Finalment, Rocío ha comentat que “aquest Cita a Morella amb la participació de Javier Sierra i Víctor Amela es planteja molt interessant, en el qual també coneixerem més sobre l’últim llibre de Javier Sierra, guardonat amb el Premi Planeta 2017”.

Cita Morella és un punt d’encontre, diàleg i debat entre personalitats del periodisme, l’economia o la política que tracten d’aproximar els seus coneixements. D’aquesta manera, Els veïns i veïnes de Morella i els visitants poden gaudir d’interessants debats de gran nivell, personalitats i experts economistes, polítics, empresaris i periodistes que apropen la seua visió sobre diferents temes i donen a conéixer el tema més profundament a la gent.

2018-07-27T08:55:49+00:00 juliol 9th, 2018|Cultura, Notícies|