964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Últims 20 dies per a votar a Morella com a Capital del Turisme Rural 2018

Home/Notícies, Turisme/Últims 20 dies per a votar a Morella com a Capital del Turisme Rural 2018

Últims 20 dies per a votar a Morella com a Capital del Turisme Rural 2018

La localitat guanyadora albergarà la festa d’entrega de premis amb representació de les 10 finalistes

Fins al 20 de maig es pot votar a través de la web www.escapadarural.com/capital-turismo-rural

Morella segueix amb la carrera a ser Capital del Turisme Rural 2018 del portal web Escapada Rural. D’aquesta manera, les votacions estan obertes fins al 20 de maig a través de la web www.escapadarural.com/capital-turismo-rural en el qual apareixen les 10 localitats finalistes. Finalment el 31 de maig, Escapada Rural publicarà el municipi guanyador, el qual albergarà la festa d’entrega de premis al mes de setembre.

La capital dels Ports va ser escollida entre les 10 finalistes entre quasi 300 localitats amb diferents atractius turístics d’arreu d’Espanya. Així, Morella destaca pel seu important patrimoni arquitectònic, històric i cultural. Així, el castell que corona la ciutat, junt amb les muralles i tots els monuments i història que amaga Morella. També les pintures rupestres de Morella la Vella, declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO, són elements molt importants pels quals Morella opta a ser Capital del Turisme Rural, així com la gastronomia de qualitat i variada amb la trufa negra dels Ports al capdavant i pertànyer a l’associació de Los Pueblos más bonitos de España.

A més, enguany és un any molt especial per a Morella amb la celebració del 54 Sexenni. Aquesta festa extraordinària que se celebra cada sis anys compta amb més de 300 anys d’història i tradició per a convertir-se en la festa més important de Morella. El Sexenni és des del 18 fins al 27 d’agost i està declarat com a Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial, la qual cosa és un afegit més perquè Morella es puga convertir en Capital del Turisme Rural 2018.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “es tracta d’una campanya molt important per a la promoció turística de Morella, ja que ha estat escollida entre quasi 300 localitats de tota Espanya”. A més, l’edil ha volgut “animar a tots i totes a votar per Morella i que la festa d’entrega de premis es puga realitzar a la nostra ciutat”. Així ha recordat que “el termini per a votar està obert fins al 20 de maig i el 31 coneixerem el municipi guanyador”.

Com votar a Morella?

Escapada Rural ha creat una pàgina en la seua web on apareixen les 10 localitats finalistes de la campanya, www.escapadarural.com/capital-turismo-rural. Una volta dins d’aquesta pàgina, cal buscar Morella i clicar en el botó de ‘votar’ on demana el nom i correu electrònic. Aquesta votació està oberta fins al 20 de maig i el 31 del mateix mes es coneixerà la localitat guanyadora a través del Facebook d’Escapada Rural. Finalment, el municipi guanyador acollirà l’acte d’entrega de premis d’aquesta campanya publicitària.

2018-04-30T12:28:15+02:00 Abril 30th, 2018|Notícies, Turisme|