964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Últims dies per a votar per Morella com a Capital del Turisme Rural 2018

Home/Notícies, Turisme/Últims dies per a votar per Morella com a Capital del Turisme Rural 2018

Últims dies per a votar per Morella com a Capital del Turisme Rural 2018

Fins al diumenge, 20 de maig, es pot votar a través de la web www.escapadarural.com/capital-turismo-rural

La localitat guanyadora albergarà la festa d’entrega de premis amb representació de les 10 finalistes

Morella exprimeix les seues opcions per a convertir-se en Capital del Turisme Rural 2018 del portal web Escapada Rural. Així, fins aquest diumenge, 20 de maig, es pot votar per la ciutat entre les 10 finalistes d’aquesta pàgina especialitzada en turisme rural i d’interior a través de l’enllaç www.escapadarural.com/capital-turismo-rural. Finalment, el dia 31 es coneixerà la localitat guanyadora d’aquest reconeixement, la qual albergarà l’acte d’entrega de premis amb representants de tots els pobles finalistes al mes de setembre.

Morella va estar escollit com un dels municipis finalistes entre quasi 300. Així, els atractius turístics de la capital dels Ports com el Castell, les muralles o l’església com a patrimoni arquitectònic únic. Les pintures rupestres de Morella la Vella, declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO o la celebració del 54 Sexenni aquest any, són les principals raons per a que Morella opte a aquest reconeiximent. La seua gastronomia de qualitat i variada amb la trufa negra dels Ports i pertànyer a l’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España són també qualitats que han convertit a Morella en un dels 10 finalistes.

A més, enguany és un any molt especial per a Morella amb la celebració del 54 Sexenni. Aquesta festa extraordinària que se celebra cada sis anys compta amb més de 300 anys d’història i tradició per a convertir-se en la festa més important de Morella. El Sexenni és des del 18 fins al 27 d’agost i està declarat com a Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial, la qual cosa és un afegit més perquè Morella es puga convertir en Capital del Turisme Rural 2018.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “es tracta d’una campanya molt important per a la promoció turística de Morella, ja que ha estat escollida entre quasi 300 localitats de tota Espanya”. A més, l’edil ha volgut “animar a tots i totes a votar per Morella i que la festa d’entrega de premis es puga realitzar a la nostra ciutat”. Així ha recordat que “el termini per a votar està obert fins al 20 de maig i el 31 coneixerem el municipi guanyador”.

Com votar a Morella?

Escapada Rural ha creat una pàgina en la seua web on apareixen les 10 localitats finalistes de la campanya, www.escapadarural.com/capital-turismo-rural. Una volta dins d’aquesta pàgina, cal buscar Morella i clicar en el botó de ‘votar’ on demana el nom i correu electrònic. Aquesta votació està oberta fins al 20 de maig i el 31 del mateix mes es coneixerà la localitat guanyadora a través del Facebook d’Escapada Rural. Finalment, el municipi guanyador acollirà l’acte d’entrega de premis d’aquesta campanya publicitària.

2018-05-15T13:19:35+00:00 maig 15th, 2018|Notícies, Turisme|