964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

Home/Centre Lúdic i Esportiu Jaume I
Centre Lúdic i Esportiu Jaume I 2017-10-04T14:57:54+00:00

El nou centre lúdic i esportiu va obrir les seues portes el dissabte al març de 2008.

La necessitat de construir el complex esportiu va nàixer davant de les deficiències que presentava la instal·lació existent fins al moment per a la correcta pràctica esportiva a Morella. Les associacions esportives de la localitat van expressar en reiterades ocasiones la necessitat de construir un centre adequat als nous temps, amb nova infraestructura per a possibilitar la pràctica esportiva de la gent de totes les edats. L’empresa promotora del projecte, CISE, va comptar per al seu finançament, que va ser de 2,5 milions d’euros, amb un crèdit del fons de l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) del Ministeri d’Indústria.

Característiques del centre:

Aquest important centre esportiu compta amb tot un gran assortiment de serveis per a la pràctica esportiva per a totes les edats. Per a aconseguir tal finalitat, aquestes instal·lacions compten amb una pista poliesportiva, una zona de gimnàs, una zona d’aigua, dues sales polivalents, un rocòdrom, magatzem de material, zona amb grades per a públic, banys i recepció.

La pista poliesportiva ocupa una superfície d’uns 1100 m2, en la que es poden practicar esports de sala com bàsquet, handbol, futbol sala, minibàsquet, tenis, volei, taekwondo, judo…. Les dimensions de les pistes son les reglamentaries per a poder albergar competicions a nivell nacional. La pista es complementa amb vestuaris per a quatre equips i arbitratge, dotats de bancs, taquilles, calefacció, dutxes i lavabos.

Pel que respecta al gimnàs, suposa una superfície de 190 m2, situat a la part inferior de las grades. Es tracta d’una zona exclusiva d’aparells per a treball cardiovascular, fitness i musculació.

Quant a la zona d’aigua o spa, té uns 260 m2, en la que es troba una piscina de 4m d’ample x 12m de llarg x 1,40m de profunditat, un jacuzzi i una sauna seca. El pis antilliscant compta amb calefacció radiant.

Les dos sales multiusos estan preparades per a activitats col·lectives com l’aeròbic, step, ioga, psicomotricitat, pilates, jumping, hiit, spinning, zumba, estiraments… Disposen d’espills, equips de so, i material propi per a la pràctica de les activitats esmentades.

 

 

Horari del centre:

– De dilluns a divendres:

  • Matí: de 10:00h a 14:00h
  • Vesprada: de 16:00h a 22:00h

– Dissabtes:

  • De 11:00h a 14:00h

– Diumenges i festius:

  • Tancat

Les activitats i cursos programats tenen els seus horaris i tarifes independents.

 

ADREÇA POSTAL:

Camí de la fontanella, s/n

12300 Morella

Tel. 620560512

 

ADREÇA ELECTRÒNICA/LLOC WEB: centrejaumeimorella@gmail.com

TELÈFON DE CONTACTE: 964160034