964 16 00 34 - Carrer Segura Barreda, 28, 12300 Morella, Castello|ajuntament@morella.net

54 Sexenni – Entrada de la Mare de Déu

Home/Cultura, Destacat, Tradició, Turisme/54 Sexenni – Entrada de la Mare de Déu
Carregant Esdeveniments

DISSABTE 18 D’AGOST

ENTRADA DE LA MARE DE DÉU

A Vallivana.

8.00 h. Celebració de la Missa presidida per l’Exc. Rvdm. Enrique Benavent, Bisbe de Tortosa i Mossèn Gerard Reverté, Vicari de Morella.

9.30 h. Eixida de la Rogativa.

A Morella.

16.30 h. Publicació Solemne del 54 Sexenni a càrrec dels estudiants i del Gremi de la Joventut. L’Alcalde de la ciutat, Rhamsés Ripollés, després de fer un parlament, lliurarà la Senyera des de la balconada de la Casa de la Ciutat a Laia Meseguer Monfort, degana dels estudiants, que pronunciarà el parlament de publicació del 54 Sexenni. A continuació, sortirà la Cavalcada dels Estudiants, en la que el President del Gremi de la Joventut, Christian Franz Milian, portarà el Guió de la Mare de Déu pel següent itinerari: Segura Barreda, Marquesa de Fuente el Sol, Colomer, Placet de l’Església, Mare de Déu de Vallivana, Costa Borràs, Placet dels Tarrascons, Sant Nicolau, Sant Julià, Cofraria, Julià Prats, Joan Giner, el Pilar i Ajuntament.

19.30 h. Des de l’Ajuntament, Pujada de la Vila.

20.00 h. Basílica Arxiprestal. Concentració i organització de tots els components de la processó que han d’anar a esperar a la Mare de Déu.

21.00 h. Pel Portal dels Estudis, Entrada de la Mare de Déu de Vallivana. Una volta la Mare de Déu estiga a la seua peana serà saludada per Marta Segura Boix, en nom de la ciutat.

A continuació, desfilarà la processó cap a l’Església per l’itinerari habitual: Pla dels Estudis, Plaça Colom, Blasc d’Alagó i Colomer. En arribar, al Placet de l’Església, l’escolanet Martí Milián Yamada, saludarà la Mare de Déu, en nom del Clero. Quan aplegue la Mare de Déu a l’altar major rebrà la salutació del Bisbe de Tortosa, l’Excm. i Rvdm. Sr Enrique Benavent, es cantarà la Salve Popular i es venerarà la Imatge.

00.30 h. Espai Firal. Actuació de l’orquestra LA CRUZADA.